Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zbog istjecanja vode u Glavaševu stanu se urušio strop

branimir glavaš
Arhiva VL
15.10.2009.
u 12:14

- U stanu iznad nekoliko je sati curila voda iz ventila na radijatoru koji je pukao te je zbog toga došlo do urušavanja i jednog dijela stropa. Zbog istjecanja vode stradali su zidovi, podovi, namještaj te je napravljena velika materijalna šteta.

OSIJEK - Nekoliko sati prije nego što mu je u utorak navečer umrla 86-godišnja majka Zora, nepravomoćno osuđeni ratni zločinac Branimir Glavaš probleme je imao i u milijunskom stanu na Šetalištu Petra Preradovića gdje mu se - ni manje ni više - urušio strop.

Vatrogasci su dojavu zaprimili u 17.41 sati, a kada su izašli na teren mogli su samo ustanoviti ogromnu materijalnu štetu.

- U stanu iznad nekoliko je sati curila voda iz ventila na radijatoru koji je pukao te je zbog toga došlo do urušavanja i jednog dijela stropa. Zbog istjecanja vode stradali su zidovi, podovi i namještaj te je nastala velika materijalna šteta - kazao nam je zapovjednik Javne  vatrogasne postrojbe grada Osijeka Boris Banjan čiji su vatrogasci s tri vozila izašli na teren i “pokupili” vodu koja je satima istjecala.

Ni u Glavaševu, a ni u stanu iznad njegova u trenutku urušavanja stropa, srećom, nije nikoga bilo.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
12:56 15.10.2009.

koga briga....objavite , da mu se kuca srusila na tikvu...to bi bila vijest...ovo je srot..!!!!

VU
vucko
13:02 15.10.2009.

Vjerujem da je navedeni nacionalni objekt dobro osiguran i da ce za upropastenu imovinu nadoknaditi Croatia osiguranje i to u primarnom roku. Nije greda,vec je trupac !

OB
-obrisani-
12:29 15.10.2009.

A ovo je danas najtragičnija vest , kako li je prošla WC šolja dali je s njom sve u redu ili ima razloga za zabrinutost ???????!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije