Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokraj stona

Zbog ilegalnog ulaska u RH priveli Srbina i četiri Kosovara

uhićenje
Arhivska fotografija
11.10.2012.
u 10:44

Oni su zatečeni na trajektnom pristaništu u Trpnju, a istragom je utvrđeno da su državnu granicu ilegalno prešli između Crne Gore i Hrvatske

Zbog sumnje u ilegalni prelazak granice stonski policajci priveli su u srijedu 26-godišnjeg državljanina Srbije i četiri državljana Kosova u dobi od 15 do 28 godina, priopćila je dubrovačka policija.

Oni su zatečeni na trajektnom pristaništu u Trpnju, a istragom je utvrđeno da su državnu granicu između Crne Gore i Hrvatske ilegalno prešli 9. listopada u večernjim satima nakon čega su se, prema ranijem dogovoru, ukrcali u vozilo državljanina Srbije s namjerom da ih preveze prema zemljama EU.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o strancima državljanin Srbije će danas uz optužni prijedlog bit doveden u Prekršajni sud u Korčuli, dok je državljanima Kosova doneseno rješenje o protjerivanju iz Republike Hrvatske te je pokrenut postupak readmisije u Crnu Goru.

>>U Vinkovcima uhvaćeno deset Afganistanaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije