Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobna igra
Povratak na članak

Zbog igre s petardama 13-godišnjak ostao bez prsta

Kako neslužbeno doznajemo, amputiran mu je prst desne ruke, a na šaci ima razderotine i posjekotine

Komentari 2

LI
liliZG
10:57 21.12.2011.

počelo je počelo.......

VL
NI
nikkon18
16:40 21.12.2011.

sad se svi pitataju tko je kriv 13ogodišnjak, nije.nisu ni roditelji,nisu bili s njime.nije ni policija jer.ovaj put je za dlaku uspjela u akciji \"mir i dobro\".prijatelji se u panici razbježali glavom bez obzira.a on je mislio kako će uživati u prasku kao i bezbroj puta do sada.pa nije ovo prva.ispalio ih je stotine,tisuće ove godine.u kvartovskom marketu ih kupio prije mjesec dana.a onda je sveti nikola napunio čizmicu,zna se,petardama. neka se mali zabavja,mislio je otac.i dida je pomogao.gazda marketa se potrudio i opskrbio traženom robom. treba iskoristit priliku,rate kredita stižu.a kamate? kamate će plaćati 13togodišnjak.nažalost nije jedini. krivac?jedini krivac je država.branit će se da nije,jer je sve lijepo ozakonila.prvi,drugi razred,blablabla.kriva je jer nije zabranila,zakonom zabranila upotrebu pirotehnike.jer je omogućila da se kupuju kao žvakalice u dućanima.država rođena u ratu u kojem se ginulo i ranjavalo od slabijih eksplozija,dozvolila je da oni koji rata nisu primirisali maltretiraju sve oko sebe i osakaćuju se. ko da sad čujem gospoju koja sa rive zamiče u marmontovu gdje kreše:\"vrag odnija tebe i petarde\". i vrag doša po svoje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.