Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAS ISTINE O HRVATSKOJ

Zbog Hrvatske je kancelara Kohla dovodio do ludila: Priznat ću ih, dosta mi je više tog pritiska!

11.07.2021.
u 16:16

Reißmüller, koji je prije bio dopisnik FAZ-a iz Beograda te je najbolje poznavao prilike u Jugoslaviji i prilično dobro govorio hrvatski jezik, od samog je početka u svojim tekstovima bio jasan i pisao tko je agresor (Srbija i JNA), a tko žrtva (Hrvatska)

Komentara 38

MD
mala_domejana
16:35 11.07.2021.

Znao je i te kako je znao da postojimo. Koliko god vama to teško bilo mi smo tu i biti ćemo tu sa svim svojim porođajnim i sebičnim problemima i pojedincima koji je pelješe kako i gdje stignu. Ali Hrvatska je tu i bit će tu jer nas je puno više koji je nismo pelješili i uništavali.

Avatar horuk
horuk
17:43 11.07.2021.

Odkako je Reißmüller odstupio i neki drugi novinari stare garde, odtad su mladje generacije preuzele izvjestavanje sa nasega podrucja i skoro svi su pod utjecajem i simpatiziraju bg. Ima tu i nasih u drugoj generaciji ali i nekih koji see predstavljaju kao nasi ali samo pravdaju srbe i ogovaraju i optuzuju HR. Tako se moglo procitati da je naprimjer Severina nacionalistica!!!! 🤯I mnoge druge gluposti i podmecanja na nasu stetu. U dokumentarcima o Dalmaciji po pravilu pustaju uvjek limenu glazbu koja nikako ne pase uz nase primorje. Novinarstvo im je totalno neobjektivno i pristrano. Cast izuzecima koji su se zaljubili u u narod i zemlju i angazirano izvjestavaju. Al to su nazalost iznimke.

Avatar zbog- udbasa -beskucnik
zbog- udbasa -beskucnik
17:40 11.07.2021.

zapravo pravi AGRESOR je bila SPC-a jer sve se to dogadjalo u njenoj ulozi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije