Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oba su pala

Zbog heroina i marihuane policija prijavila dva muškarca

marihuana
Arhiva VL
10.03.2010.
u 12:14

Policija je u utorak s drogom uhvatila Mladena O. (37) iz Splita i Dragana A. (32) iz Zagreba. Mladen je imao 16,8 grama heroina, a Dragan 192 grama marihuane.

Policija je u utorak s drogom uhvatila Mladena O. (37) iz Splita i Dragana A. (32) iz Zagreba. Mladena su zaustavili su Velebitskoj ulici u blizini kafića Madonna. Odbacio je paketić sa 0,3 grama heroina, a potom je iz donjeg rublja izvukao vrećicu u kojoj je bilo još 16,5 grama heroina i predao je policajcima. Oduzeli su mu dva mobitela, a za vrijeme pretrage stana u Kaštel Starom dobrovoljno je predao i digitalnu vagu.
Dragan je zaustavljen dok je ulazio u Hrvatsku na graničnom prijelazu Vinjani Gornji. U jakni na stražnjem sjedalu škode fabije imao je zamotanu vrećicu sa 192 grama marihuane koju je dobrovoljno dao policiji. Obojici slijede prijave zbog zloporabe opojnih droga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije