Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna Nova godina

Zbog guste magle i brzine poginule tri mlade prijateljice

prometna (1)
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/9
01.01.2013.
u 07:05

M. L. (22) i S. A. N. (31) s karlovačkog područja te Moldavka A. C. (24) poginule su u nesreći na čvoru Buzin i A. V. Holjevca

Čak pet osoba poginulo je u tri teške prometne nesreće koje su se na novogodišnju noć dogodile u Zagrebu, Vukovarsko-srijemskoj županiji i u Čavlima kod Rijeke.

Pokušavali se mimoići

U sudaru renault meganea i seat leonea na križanju čvora Buzina i Avenije Većeslava Holjevca koji se dogodio u 5.26 sati poginule su M. L. (22) i S. A. N. (31) s karlovačkog područja te državljanka Moldavije A. C. (24), a 20-godišnja M. V. je teško ozlijeđena. Sve tri poginule djevojke u trenutku nesreće nalazile su u renault meganeu karlovačkih registracija kojim je upravljao P. L. (23), koji u sudaru nije ozlijeđen. Seatom zagrebačkih registracija upravljao je F. P. (23) koji je također prošao bez većih ozljeda. Do nesreće je došlo dok su se seat i renault pokušavali mimoići, a vjerojatno je sudaru kumovala i gusta magla koja se na novogodišnje jutro spustila na gotovo cijelu kontinentalnu Hrvatsku.

Hodao uz rub kolnika

U Vinkovcima je prometna nesreća uzela još jedan život. Oko dva sata ujutro u Lapovačkoj ulici mladi vozač (20) udario je opel tigrom u rasvjetni stup i pritom se teško ozlijedio, a uzrok nesreće je prevelika brzina. Mladića su prevezli u vinkovačku Županijsku opću bolnicu gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo. U nesreći je teško ozlijeđena i 23-godišnja suvozačica. Crna novogodišnja noć započela je prometnom nesrećom koja se u ponedjeljak oko 20.35 sati dogodila u Čavlima kod Rijeke, a u kojoj je stradao 40-godišnjak. Dok je hodao uz rub kolnika na njega je naletjela opel omega. S teškim ozljedama glave prevezen je u KBC na Sušaku, ali unatoč borbi liječnika za njegov život preminuo je pola sata nakon ponoći.

>>Uhićen i priveden zbog ubojstva mlađeg brata

>>Samoubojstvo na Silvestrovo: Muškarac (61) raznio se bombom

Komentara 11

DH
dalibor.hren
10:30 01.01.2013.

Na žalost, nama nikad dosta upozorenja i savjeta. Sve dok ne probamo na vlastitoj koži.

DA
Damir3105
10:32 01.01.2013.

čini se da je magla i loša vidljivost prilično kumovala ovoj tragediji. Ali i činjenica da se vozilo brzo i da je netko prošao kroz crveno na tom raskrižju. RIP poginulima a obiteljima iskreno saučešće.

AA
aabbcc
12:35 01.01.2013.

. Bandić poručio mladima: Smijete popiti jednu više, ali ne i dvije __________________________________________________ ..........Neka ovaj tako uci svoju djecu a ne tudju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije