Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

"Zbog gubitka radnih mjesta vlast će se ulicama valjati!"

kajin damir
Leonard Ninčević/PIXSELL
13.12.2009.
u 17:03

Damir Kajin istaknuo je da Vlada namjerava za 10 posto povećati proračun od poreza ukidajući nulte stope na kruh, dječje potrepštine, lijekove, što će najviše pogoditi siromašne.

Gubitak od 75.000 radnih mjesta u ovoj godini nastavit će se i u sljedećoj.
– Bojim se da će se pred Uskrs ili nakon njega vlast ulicama valjati – izjavio je na splitskoj rivi Damir Kajin, predsjednički kandidat.

Istaknuo je da Vlada namjerava za 10 posto povećati proračun od poreza ukidajući nulte stope na kruh, dječje potrepštine, lijekove, što će najviše pogoditi siromašne. Tvrdi da smo zreli za prijevremene izbore, ali problem je što dio opozicije to ne želi.

– Hrvatsku brodogradnju treba spasiti budući da nemamo alternativu. Ako škverovi odu u stečaj, to će za sobom povući cijelu državu jer će banke trenutačno pokušati namiriti svoja potraživanja – rekao je Damir Kajin, dodajući da su elite koje vode brodogradilišta nesposobne. Ako se nešto dogodi Brodosplitu, vlast će se valjati ulicama, poručuje.

Komentara 16

SA
Santiago
18:42 13.12.2009.

Kajinu ajde lijepo objavi svoj program jer nitko ga do sada nije čuo.Naravno da nije kada ga niti nemaš jedino kaj znaš je pljuvati i to je sve.

OB
-obrisani-
17:49 13.12.2009.

.Bravo Kajin, svaka ti cast! Sve je stalo u par rijecenica. Banda lopva i nesposobnjakovica, cije domoljublje ovisi o kolicini ukradenog novca, koji se kriju iz ustastava. Unistilo je ovu jadnu malu drzavu do neprepoznatljivosti. Ljudi ce uskoro umirat odmirat od gladi a i dalje ce im punit glave ustasama i fasizmom. Jedini si normalan covjek u HR politici. Kapa dolje !!

VO
vollmer
18:36 13.12.2009.

Htjeli smo hrvtasku i evo nam je da sam ja predsjednik svi vi bi mi bili robovi stoka sitnoga zuba za ništa drugo niste vi hrvati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije