Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJENO NA REDDITU
Povratak na članak

Zbog fotografija sa svadbe našla se na meti kritika: 'To je stvarno odvratno'

Kasnije se ispostavilo kako je supruga muškarca u ljubičastoj košulji koji se ljubio s djevojkom u crvenoj haljini fotografije vidjela na internetu i tako doznala što joj je muž radio na vjenčanju.

Komentari 4

EL
Ell
09:10 19.09.2022.

Jako bitna objava ,čista psihijatrija.

VL
RE
reborn
16:27 20.09.2022.

Na ove 4 slike su dva različita muškarca: Jedan ima bijelu košulju i sivo-crni prsluk, a drugi ima ljubičastu košulju i sivi prsluk (i malo je jače građe od prvog). Djevojka se valjda napila i viješala po svakoj osobi koju je uspjela uloviti, a muškarci su u trenutku fotografiranja bili pristojni i nisu zbog njezinog pijanstva htjeli napraviti incident. Ništa čudno, takvih situacija ima na svakoj drugoj svadbi.

VL
ZD
zdenkoj
00:35 19.09.2022.

Strašna vijest

VL
ZA
zagabria7
18:05 18.09.2022.

Stvarno odvratno, zašto on može mladu djevojku a ostali moraju trpjeti svoje šlape

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.