Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmski scenarij

Zbog duga od 15.000 kuna oteli mu Mercedesov kamion

nesreća, policija, očevid, ilustracija
Davor Puklavec/Pixsell
01.11.2012.
u 12:14

Stjepan V. naplatio im je u rujnu izradu padobrana, a još ga nije napravio. Hrvoje K. i Ivan C. odlučili su sami "izravnati" račune

Mercedesov kamion ukraden je 57-godišnjem Stjepanu V. iz Muća i to u akciji koje se ne bi zasramili ni akcijski krimići. Kod Konjskog su ga dočekali 35-godišnji Hrvoje K. iz Visa i 39-godišnji Ivan C. iz Stobreča prepriječivši mu svojim automobilom cestu. Tjelesno su ga napali, gurali ga i prijetili mu jer im je ostao dužan 15.000 kuna. Naime, u rujnu su mu platili izradu padobrana, a on ga nije napravio niti im je vratio novac.

Uzeli su mu teretno vozilo, iako im je tvrdio kako kamion nije njegov, i poručili mu da će ga dobiti nazad kada vrati novac. Stjepan ih je prijavio policiji. Njih su dvojica kazneno prijavljeni zbog protupravne naplate, a izrečena im je i mjera opreza. Ne smiju se približavati 57-godišnjaku.

Ključne riječi

Komentara 8

DO
dogeatdog
16:16 01.11.2012.

Sjećam se onog slučaja kada je nezadovoljni zaposlenik,kome gazda nije htio isplatiti zaostale plaće, uzeo njegov laptop ili šta li već iz automobila, koliko je ono dobio zatvora taj nesretnik? I onda se mi čudimo što ljudi neće da rade, što nema stranih ulaganja u Hrvatsku, pa ovdje gleda svatko samo da prevari radnika , da ga izrabi i ne plati mu po mogućnosti ništa,a da ne govorimo o ovakvim slučajevima gdje se novac za uslugu isplaćuje na ruke,bez priznanice. A ako s druge strane imate nepoštenog čovjeka,a takvih je izniknulo mnoštvo nakon 90-te, dobije se na kraju ovakvo stanje u društvu.

CA
capronza
17:31 01.11.2012.

Policija i sudac stite prevaranta 57 godisnjeg Stjepana S., ovo nije za vjerovat, trebali su podnjet i kaznenu prijavu protiv njega zbog prevare, kakvo mi pravosudje imamo, vazno je da je Orsat Miljenic legalizirao drogu.

AN
Antidominium
16:10 01.11.2012.

Evo ideje koja je po zakonu: Uzmi lovu nemoj vraćati. kada ti dođu po novce zovi policiju da te zaštiti. Sudac će ionako otezati postupak i u međuvremenu ćeš zaštićen od zakona prikupiti novac nakon dugog vremena jer kod nas sudski postupci traaaaaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije