Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI I U BOCHUMU

Kaos na ulicama Dortmunda: Prodavali kebab za jedan cent, reagirala i policija

kebab
Pixabay/Ilustracija
20.09.2022.
u 21:04

Policija je rastjerala mlade s ulice, a prodaja donera od jednog centa je prekinuta

Otvaranje 'Haus des Döners' izazvalo je kaos na ulicama Dortmunda. Slične scene su nedavno zabilježene u Bochumu. Naime, lanac zalogajnica „Haus des Döners“ prodavao je doner kebab samo za jedan cent na dan otvaranja svoje poslovnice u Dortmundu. Normalno, u ovome gradu doner kebab se prodaje po cijeni od pet eura.

Vijest o doner kebabu od jednog centa proširila se društvenim mrežama, te su mnogi mladi poželjeli pojesti ovo jelo, piše Fenix Magazin.

Međutim, mladi su blokirali Rheinische Straße, glavnu prometnicu koja vodi do središta grada. Osoba koja ima 31.000 sljedbenika na platformi TikTok je vijest o donerima od jednog centa podijelila na svom profilu, što je dodatno začinilo situaciju.

Zbog svega je policija morala intervenirati, koja je rastjerala mlade s ulice. Prodaja donera od jednog centa je prekinuta.

U međuvremenu je “Haus des Döners” potpuno zatvoren kako bi se nosio s novonastalom situacijom, navode njemački mediji.

Na društvenim mrežama redaju se loši komentari pojedinih kupaca koji se nisu počastili donerom od jednog centa: „Dugujete mi dva sata života! Organizatori su previše glupi da bi urazumili 13-godišnju djecu! “. Drugi komentator kaže: “Ovo je prijevara, htio sam kebab i morao sam čekati gotovo dva sata, a zatim su zatvorili.”

Video: Percepcija inflacije: Žene brinu cijene hrane, muškarce benzin i odjeća

Ključne riječi

Komentara 1

UG
ugroženi
22:16 20.09.2022.

Sirotinjo i Bogu s teška.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije