Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar

Lažna dojava o bombi, policija traži krivca

Zgrada Prekršajnog suda u Zadru evakuirana zbog dojave o bombi
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
21.02.2019.
u 12:53

Dojavu da je postavljena bomba u zgradi u Ulici Franje Tuđmana, Policijska uprava zadarska dobila je nekoliko minuta prije 9 sati

Dojava o bombi u zgradi u kojoj su smješteni Općinski, Trgovački i Prekršajni sud te Općinsko državno odvjetništvo u Zadru bila je lažna i policija sad utvrđuje tko je počinio kazneno djelo lažne uzbune, izvijestila je glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin.

"Službenici Protueksplozijskoga odjela PU zadarske pregledali su zgradu u Ulici Franje Tuđmana i nisu pronašli eksplozivnu napravu. Sud od 11 sati ponovno normalno radi, a u tijeku je kriminalističko istraživanje kojim se utvrđuje počinitelj kaznenog djela lažne uzbune," rekla je Grbin.

U četvrtak, nekoliko minuta prije 9 sati, Policijska uprava zadarska zaprimila je dojavu da je u zgradi u Ulici Franje Tuđmana u Zadru postavljena bomba te su svi djelatnici i stranke odmah bili evakuirani.

Pogledajte i video o tome kako građani nezakonito smanjuju račune za plin i struju:

Ključne riječi

Komentara 1

FR
franjo
12:16 21.02.2019.

Bože sačuvaj. Dokle smo došli .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije