Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zbog dobivenog otkaza muškarac ubio ženu, petero djece i sebe

28.01.2009.
u 07:29

Nakon što je lokalnoj TV postaji najavio samoubojstvo, rastrojeni medicinski tehničar Ervin Lupoe ubio je svoju suprugu i petero djece, a onda presudio i sebi. Slučaj se zbio u blizini Los Angelesa, a povod za krvavi pohod bio je nezadovoljstvo zbog dobivenog otkaza.

'Idemo na neko bolje mjesto'
Par je radio u bolnici, a nakon što su dobili otkaz, u poruci su napisali da planiraju ubojstva koja će obitelji olakšati muke i omogućiti im "bijeg" na drugo mjesto.

- Ostavljamo našu djecu u rukama nekoga drugog - napisao je Lupoe u pismu poslanom televiziji KABC-TV.

Televizijska je kuća odmah nakon primitka pisma obavijestila policiju, a nazvao ju je i Lupoe koji je rekao:

- Upravo sam se vratio kući i pobio cijelu obitelj!

Ustrijeljeni u glavu
Policajci su se odmah uputili na mjesto događaja, a sve što su mogli vidjeti bilo je sedam mrtvih tijela. Iako je u poruci stajalo kako je ubojstvo isplanirala Ervinova supruga Ana, policija je za ubojstvo osumnjičila Ervina jer je pištolj nađen kraj njegova tijela.

Tijelo Ane Lupoe nađeno je u spavaćoj sobi na katu s tijelima petero djece. Obitelj je imala dvogodišnje blizance, jednu osmogodišnju djevojčicu i petogodišnje blizanke. Svi su ustrijeljeni u glavu.

Najavio preseljenje u Kansas
Ervin je još prije tjedan dana povukao djecu iz vrtića i škole rekavši da se obitelj namjerava preseliti u Kansas. Odgojitelji i nastavnici nisu ga upitali zašto se namjerava seliti.

(A.Be.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije