Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
propala obnova sabora
Povratak na članak

Zbog divljanja cijena i nepravilnosti propala obnova Banskih dvora, doznajemo detalje!

Na čekanju i obnova Sabora jer je izvođač zatražio raskid ugovora. Propao i natječaj za zamjensku kuću u Zagrebu, ponuditelj poručuje: Taj se posao jednostavno ne može napraviti za novac koji traže iz Fonda

Komentari 3

PA
Pahor
12:30 08.04.2022.

Ovi su nesposobni obnoviti ni vlastitu kucu, zar se onda treba cuditi sto nakon dvije godine nije bas nista napravljeno a pomoc koja je dosla iz EU mora biti vracena. Strasno kakva nesposobnost, kakav paceraj kakav kriminal

VL
KI
kiseli
13:13 08.04.2022.

Zanimljivo kako Rimčev kampus nastavlja gradnju unatoč divljanju cijena.

VL
IB
iva.begovic
12:54 08.04.2022.

Mađarska je u EU od 2004 godine, dakle 9 godina duže od Hrvatske. Pa ipak, nisu u eurozoni, odnosno imaju vlastitu valutu. I Danska, i Švedska i još neke zemlje, isto tako nisu u eurozoni. Obzirom na aktualno ekonomsko stanje,, da li se što promijenilo u odluci Vlade da Hrvatska uskoro uđe u eurozonu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.