Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobni gutljaj

Zbog deterdženta koji joj je dala konobarica opet završila u bolnici

\'19.08.2010., Zagreb - Kafic Orient Express u Teslinoj ulici, konobarica je gostu zabunom dala bocu Jamnicke s deterdjentom umjesto mineralnu. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL\'
Marko Lukunić/PIXSELL
10.09.2010.
u 19:10

Marija Š. (21) koja je utočila deterdžent dobila je otkaz u kafiću Orient Express, a sada joj prijeti i kaznena prijava zbog ugrožavanja života

Iva Nerina Šivak Sibili (39), plesna umjetnica koja se otrovala kad je umjesto mineralne popila bočicu deterdženta u kafiću Orient Express u Teslinoj ulici u centru Zagreba, iako je prije tjedan dana otpuštena iz bolnice na kućnu njegu, danas je opet završila u bolnici jer joj se stanje zakompliciralo.

– Ne znamo još o čemu je točno riječ, ali sigurno ima veze s ozljedama koje je zadobila – rekao je njezin suprug.

Policija je, pošto je zaprimila i proučila liječničku dokumentaciju, kazneno prijavila konobaricu Maju Š. (21), koja joj je deterdžent poslužila, za dovođenje u opasnost iz nehaja. Konobarica jučer nije bila dostupna za komentar. Iz kafića Orient Express, vlasnika Stanislava Majolija, oca tenisačice Ive Majoli, poručili su da ona tamo više ne radi.

Još ne može gutati

– Moja supruga ne može piti ni gutati jer joj je jednjak otečen. Neprestano dobiva infuziju kako ne bi dehidrirala. Liječnici su je pustili na kućnu njegu, međutim upravo joj se stanje pogoršalo te je morala hitno u bolnicu – ispričao je suprug.

Kaže da još nisu upoznati sa sadržajem kaznene prijave, ali da trenutačno o tome ne razmišljaju.

– Vjerojatno ćemo tužiti, ali sad je najvažnije da se moja supruga oporavi – objasnio je suprug.

Razgovarali smo sa suprugom stradale i prije dva tjedna, kada nam je objasnio kako su mu liječnici rekli da se, iako je bila na Odjelu intenzivne njege, do tada sve odvijalo dobro.

Liječnička nepoznanica

Liječnici se nisu usudili, rekao je suprug, ni prognozirati hoće li i kako će ozljede koje je zadobila zacijeliti i koliko će oporavak trajati, jer im je njezino stanje zapravo – nepoznanica.

Podsjetimo, Iva Nerina Sibila Šivak pred osmogodišnjom kćeri i prijateljicom otrovala se tekućinom za strojno pranje posuđa koju joj je greškom poslužila konobarica. Tekućina u bočici mineralne vode od 0,75 litara koja ju je trebala osvježiti na nesnosnoj vrućini koja je u to doba mučila stanovnike metropole izgledala je bezazleno, no umjetnica je zapravo popila otrov koji ju je umalo stajao života.

Konobarica je nekoliko dana prije toga tekući deterdžent za strojno pranje posuđa iz pakiranja pretočila u zelenu bočicu mineralne vode. Na to je, vjerojatno, zaboravila i u srijedu je bočicu poslužila nesretnoj ženi.

Pomoć joj je pružena u KB "Sestre milosrdnice" gdje su joj liječnici ustanovili teške opekline probavnog trakta, jednjaka i želuca.

>>Popila deterdžent u kafiću i završila na infuziji s opeklinama želuca

Komentara 24

BA
Bajum
19:37 10.09.2010.

Ova pretenciozna \"umjetnica\" sa 3-4 imena iliti prezimena mulja.K\'o fol nije kužila kaj pije,a ionako joj nebu niš od malo sapunice. Žele izmusti lovu od vlasnika birca.Kakvi su sudovi kod nas,njihov predmet bude došao na red 2019 godine:-) Sve je to muljaža.....

SB
sbb
21:14 10.09.2010.

Plesna umjetnico Ivo Sivak Lole Sibili Ribarice Smith Robinson, trebali ste to izvesti u Esplanadi ili Westinu ako ste se mislili unovcit..... nadam se da ste jedna te ista ona umjetnica koja je sudjelovala neki-dan u rezanju HR. zastave u Rijeci!

ZU
zuba
19:26 10.09.2010.

Hahha...koja muljaza...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije