Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudne olimpijske igre

Zbog crnih udovica u Sočiju policajaca više nego stranaca

islamisti
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
24.01.2014.
u 21:52

Islamisti su djelomično već uspjeli u naumu jer se o Sočiju više priča kroz prizmu terorizma nego kroz prizmu sporta.

Kako bi bili sigurni da radikalni islamisti Dokua Umarova neće uspjeti u onome što već naveliko najavljuju, u pretvaranju Zimskih olimpijskih igara u Sočiju u orgiju terorističkih napada, ruske sigurnosne službe angažiraju neviđene snage.

Posljednji podatak govori da će Soči tijekom ZOI-ja čuvati 60 tisuća policajaca i specijalaca. Koliko je to velik broj najbolje pokazuje to što se procjenjuje da će Soči tijekom Igara posjetiti 53 tisuće gostiju iz inozemstva, odnosno 7000 manje nego što je angažirano pripadnika snaga sigurnosti!

Zbog cijelog niza sigurnosnih mjera koje se već mjesecima provode gotovo je sigurno da terorističkih napada u Sočiju neće biti. Na ulicama su tisuće kamera, oko grada postavljeni su “čelični prstenovi”, sustav kontrola ulaska i izlaska. Ipak, islamisti su djelomično postigli cilj.

– Želja je Dokua Umarova da se u Sočiju više priča o terorizmu nego o sportu. Naum mu je uspio – kaže analitičarka Sally Jenkins.

>>Američki brodovi dolaze u Crno more

>>Ruske vlasti traže 'crne udovice'. Ovo je jedna od njih!?

Komentara 6

Avatar RoSSerb
RoSSerb
10:21 25.01.2014.

Čudne olimpijske igre reče novinar i osta živ... pa ništa čudnije zaista nego one u Londonu 2012, ..samo ne znam da li si tad napisao da su ti čudne..

BE
berava
09:31 25.01.2014.

Poslije igara tek dolaze igre u kojima ce ovaj islamo-terorist najvjerojatnije smrtno stradati.

Avatar Pa gde si bre Radoje brate
Pa gde si bre Radoje brate
10:31 25.01.2014.

muslimanishen, majne lizen guzen,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije