Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA GORICA

Zbog brze vožnje bez dozvole kažnjen sa 60 dana zatvora

Ilustracija
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/2
26.08.2019.
u 15:43

Zasad mu je rješenjem određeno zadržavanje na rok od 15 dana do pravomoćnosti presude, navode u policiji.

Sa 60 dana zatvora i tisuću kuna nepravomoćno je na velikogoričkom Općinskom sudu kažnjen 58-godišnjak, koji je u nedjelju ujutro bez vozačke dozvole i nepropisnom brzinom vozio Kia Shumu.

 Iz zagrebačke policije u ponedjeljak kažu kako je 58-godišnjak u Velikoj Gorici zaustavljen zbog prebrze vožnje - vozio je 71 kilometar na sat, što je za 21 kilometar na sat više od dozvoljenog u naseljenom mjestu.

 Daljnjom provjerom utvrđeno je da je vozio bez položenog vozačkog ispita te je uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Velikoj Gorici. Nepravomoćnom presudom kažnjen je s 1000 kuna te kaznom zatvora od 60 dana.

 Zasad mu je rješenjem određeno zadržavanje na rok od 15 dana do pravomoćnosti presude, navode u policiji.

Komentara 7

MT
mtm800e
16:31 26.08.2019.

Bravo!!, manijaci jure s neispravnim olupinama, pijani,bez dozvole, pod Bog te pita kakvim drogama, vrludaju po cesti.

AP
Anka partizanka
16:56 26.08.2019.

Covjek ima 58 g., a nema polozen vozacki ispit. Tko zna koliko dugo on vec vozi bez vozacke. Zastrasujuce, bez obzira sto ce sad sigurno krenuti price da on sigurno vozi bolje od mnogih drugih koji imaju vozacku. Nadam se da ce napokon uspjeti napraviti reda na cestama.

BA
BakaMraz
20:23 26.08.2019.

OK, za nemanje vozacke dovoljna je 1.000 kn, ali zatvor 60 dana? Pa ugledni HDZ ovci gule krompir za teski kriminal a covjeku zatvor za nemanje vozacke! Inace mene nedavno ulovio radar u Stuttgartu u centru, vozio sam 18 km/h brze i znate koliku sam kaznu dobio? PETNAEST EURA samo!! U zemlji koja ima visestruko veci standard od HR kazna od radara je 15 Eura, nesto malo preko 100 kn! A u HR na place od 4.000 kn deru kazne od 25.000 kn i zatvaraju ljude! Da nas sad Srbi opet napadnu vise stvarno nisam siguran koliko bi nas se dragovoljno javilo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije