Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brza intervencija

Zbog bolova u trbuhu trudnici u NP Risnjak pomagali HGSS-ovci

HGSS prevozi trudnicu
HGSS
24.05.2013.
u 11:27

U akciju je krenulo 10 spašavatelja HGSS Delnice koji su preko Gornjeg Jelenja u vrlo kratkom roku stigli u planinarski dom na Risnjaku, a liječnik je ustvrdio da trudnica nema težih simptoma

U srijedu u poslijepodnevnim satima na dežurni telefon HGSS-a Delnice stigla je dojava od strane Nacionalnog parka Risnjak da se u planinarskom domu na Risnjaku nalazi 31-godišnja njemačka državljanka u 6. mjesecu trudnoće s bolovima u predjelu trbuha.

U akciju je krenulo 10 spašavatelja HGSS Delnice koji su preko Gornjeg Jelenja u vrlo kratkom roku stigli u planinarski dom na Risnjaku, a liječnik je ustvrdio da trudnica  nema težih simptoma. No, obzirom da se radi o trudnici koja je bila iscrpljena i u laganom stanju šoka zbog nastalih bolova HGSS-ovci su je marinerovom nosiljkom prevezli do pristupne ceste gdje je po nju došla Hitna pomoć. 

Liječnici su utvrdili da je njeno stanje stabilno te da nije potrebno bolničko liječenje.

>>Drama u NP Paklenica: Planinare zaustavio nabujali potok

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije