Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigla kazna

Zbog bacanja hrane na Pupovca Saša Mučnjak mora platiti 1431 kunu

Milorad Pupovac i Boris Milošević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
04.10.2018.
u 14:33

Napad su jednoglasno osudili državni vrh, stranke i udruge, a policija je ubrzo otkrila počinitelja

Zbog napada hranom na saborskog zastupnika SDSS-a Milorada Pupovca 36-godišnji Saša Mučnjak kažnjen je novčanom kaznom od 1131 kunu, a mora platiti i 300 kuna sudskih troškova, doznaje se na zagrebačkom Prekršajnom sudu.

Od novčane kazne za narušavanje javnog reda i mira Mučnjaku je oduzeto 300 kuna jer je jedan dan bio lišen slobode, a prije nego što je izveden pred sud navodno je bio i na prepoznavanju.

Policija je u srijedu izvijestila kako ga sumnjiči da je 28. rujna, u 14,10 sati, na tržnici Dolac bacio ostatke hrane na Pupovca "čime je ispunio obilježja prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira".

Srpsko narodno vijeće (SNV) priopćilo je potom da je "cilj napada, po načinu izvođenja, otvoreno manifestiranje mržnje, javno poniženje i fizička ugroza" Pupovca i njegova suradnika Borisa Miloševića s kojim je prolazio Dolcem.

Napad su jednoglasno osudili državni vrh, stranke i udruge, a policija je ubrzo otkrila počinitelja.

>> Pogledajte što je Milorad Pupovac rekao o 'negodovanju braniteljskih udruga'

Ključne riječi

Komentara 161

Avatar anti_komunist
anti_komunist
15:42 04.10.2018.

kolika je kazna za veliku kantu izmeta.....rado bih je doticnom velikosrbinu istovario na sako....

XD
xdm45
17:08 04.10.2018.

Strašno optužnica je napad hranom hahaha koja sprdnja od sudstva.Pupovac je izgleda iznad svih u ovoj državi.Zašto policija nije brza u otkrivanju onih četnika po Vukovaru???? Sunce vam j**** žarko.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
14:51 04.10.2018.

Da ga znam dao bih mu novac za kaznu jer je ucinio pravu stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije