Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provaljivali u vikendice

Zbog 43 teške krađe određen im jednomjesečni pritvor

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
17.09.2018.
u 10:48

Šteta počinjena prilikom tih krađa je velika.

Jednomjesečni pritvor odredio je sudac istrage Županijskog suda u Sisku 44-godišnjakinji i 40-godišnjaku zbog sumnje da su počinili čak 43 teške krađe na području Velike Ludine i Popovače.

Policija ih sumnjiči da su od 1. prosinca lani pa do 13. rujna ove godine, zajedno i po dogovoru, provaljivali u vikendice različitih vlasnika odakle su uzimali uporabne predmete domaćinstva, plinske boce, alate i strojeve.

Šteta počinjena prilikom tih krađa je velika.

Ključne riječi

Komentara 1

IB
istina_boli
11:22 17.09.2018.

Eh, ovo je raj, em ih pljackas , em o njihovom trosku dobijes besplatan smjestaj i hranu i jos su ti pajkani zahvalni , jer da nije takvih kao ti , oni bi ostali bez posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije