Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
balkanski ratnik
Povratak na članak

Zbog 4 milijuna eura iz pritvora u Urugvaju naručio otmice u Puli

Anastaziju Martinčiću nestao je novac pa je angažirao Sovine ljude da ga utjeraju od Dina Marinkovića.

Komentari 8

KR
kreont
02:53 10.08.2010.

Šteta mogli su lijepo uložiti u razvoj hrvatske poljoprivrede. Tu bi se sigurno opralo, posušilo a potom isparila lova. Isto tako mogli su uložiti u hrvatsku u neki MEgaMEga centar, prezadižiti ga robom i neplaćanjem plača i poreza a lovu dignut i maknut :)) Isto prema već viđenom scenariju.

VL
OB
-obrisani-
18:58 09.08.2010.

\"Srbi podigli optužnicu protiv narkobosa Šarića\" - stoji u nadnaslovu ovog članka ali to nije istina. Optužnicu je podiglo tužilaštvo Republike Srbije i u tom tužilaštvu rade, pored Srba, i Mađari, Bosšnjaci, Vlasi, ima još uvek i Šiptara, Rusina itd. itd. Srbija je multinacionalna zemlja i to se proporcionalno ogleda i u svim struklturama društva pa i državnim strukturama. Posle ovih ratova 90-ih godina sve bivše jugoslovenske rešublike su etnički očišćene, osim Srbije.

VL
ZA
zaboravi
19:21 09.08.2010.

Kako glupo pisanje,kao da su prokrijumicarili,a nisu.To je bilo u pokusaju,posto su uhiceni u Urugvaj.Oni ih vec osudili,nije kriv sve dok se ne dokaze suprotno.To izgleda jos ima od titivog vremena da je kriv i uvijek kriv(komunisticki novinari izgleda da rade jos).Kako se ja smijem na ovo pisanje.(Tereti ih se da su lani iz Juzne Amerike Prokrijumicarili 2174 kilograma kokaina).Sad druze novinaru reci mi gdje su ga to prokrijumicarili(:d)

VL
Avatar commentator
commentator
21:41 09.08.2010.

Ispričavam se što \"dolazim s drugog članka,\" ali zašto nedaju komentirati kod - \"talibani\" (navodno) izbičevali i ubili preljubnicu? čega-koga se boje? E onda moram komentirati ovdje: Očito ti ljudi ne toleriraju preljub, ili ti - kurvanje. Još jednom mojaa isprika što sam se ubacio.

VL
MA
MagicSerb
00:55 10.08.2010.

Sve u Vojvodini im konfiskovati i nacionalizovati, a njima oduzeti državljanstvo Republike Srbije (nelegalno stečeno naravno a koje im je šakom i kapom delio njihov zema Jočić dok je ministrovao pre koju godinu) i proterati ih nazad na Durmitor. Novi Sad ih je pun. Čitam da u Lovćencu, selu na sred Bačke hoće da uvedu nekakav crnogorski jezik kao službeni...Teraj to brate mili. To su Šiptari, samo s druge strane medalje....Neradnici, lažovi i mutivode.

VL
MM
Mladen Miletić
10:14 10.08.2010.

Balkanski ratnik u svakome slučaju je branitelj te važni i lažni branitelj krivi naziv. Nego ispravno je ratnici ne radnici !

VL
Avatar Piruška
Piruška
18:19 10.08.2010.

U ovoj priči fale hrvatski narko bosovi koji več dvadeset godina drže najjaču ruku za koku na balkanu !!! A ko da ih raskrinka ?!!! Bajić i Karamarko dobro znaju o kome se radi !!!

VL
OB
-obrisani-
19:57 10.08.2010.

\"...pa je angažirao Sovine ljude da ga utjeraju od Dina Marinkovića...\" šta nije Sova kodno ime Vladimira Šeks dok je radi(o) za UDBU?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.