Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
luda za glodavcima

Zbog 19 štakora ostavila supruga: Oni mi ližu suze kada plačem!

štakori, Chantal Banks (1)
Foto: Screenshot YouTube
1/3
09.03.2013.
u 21:34

Amerikanka Chantal Banks živi sa 19 štakora koje, kaže, voli više nego ljude pa je zbog njih ostavila supruga koji ih više nije mogao trpjeti

Da nismo svi jednaki i da ne volimo iste stvari, dokaz je Amerikanka Chantal Banks koja više od ičega voli svojih 19 kućnih ljubimaca - štakora. Zbog štakora koje, kaže, voli više nego ljude, ostavila je i supruga.

Neobična i nevjerojatna priča bit će objavljena na kanalu TLC u novoj epizodi serijala "Moja luda opsjednutost" u kojoj Chantal opisuje svoj svakodnevni život s glodavcima.

– Svaki od štakora ima drugačiju osobnost, primjerice Burger voli jesti, a ne voli vježbati. Janice se voli ljubiti, Lilly je moj skakač... – priča. Kaže kako se u štakore zaljubila sa 16 godina.

Njezine kućne ljubimce obožava i njezin sin Kevin, ali na odobravanje nije naišla kod svog supruga koji više nije mogao podnijeti njezinu opsjednutost štakorima pa su se razišli.

– Moj suprug nije se htio više brinuti o štakorima, to je bilo jako teško. Shvatila sam da trebam otići u vlastiti stan sa svojim štakorima – priča Chantal.

– Moji štakori me ne osuđuju, vole me zbog toga što jesam, kad plačem, oni ližu moje suze – dodala je.

>> Strava u Zagrebu: Štakor izgrizao bebu i majku dok su spavali

Komentara 4

BA
baniček
15:57 10.03.2013.

meni je simpa ova žena koja se zalaže za prava štakora jer i oni imaju pravo na život. a one koji ih truju po podrumima treba staviti iza rešetaka.

MO
MojeKorisnickoIme
16:03 10.03.2013.

Štakori su životinje kao i psi...kao što netko drži pse i dopušta im da se ližu itd...tako ova žena drži štakore...nije za osudu osim od strane licemjera...ali ako mene pitaš - hvala NE!

DU
Deleted user
07:55 11.03.2013.

Meni je ipak za osudu... 19 štakora, a muža je ostavila jer se nije htio brinuti o njima... Nemam ništa protiv štakaca, i ja sam namjeravao nabaviti jednog za kućnog ljubimca, i još uvijek nisam odustao, no imati 19 štakora i onda očekivati od drugog da se brine o njima... Ako ja nabavim kućnog ljubimca onda ću se ja brinuti o njemu, a ne očekivati da se drugi brinu o njima. Ako joj je previše samoj se brinuti o 19 štakora koji kuki ih je onda nabavljala 19? Što uostalom vrijedi za bilo koje kućne ljubimce, ne samo štakore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije