Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željni znanja
Povratak na članak

Završiti srednju školu više nije dovoljno, hrvatski đaci i roditelji će za fakultet dati i zadnju lipu

U školi se slabo upoznaje svijet rada, djeca svoju karijeru i dalje oblikuju prema iskustvu obitelji

Komentari 4

SX
sudbina x
16:27 04.09.2017.

Da roditelji im plaćaju faks a kad ga završe posla nema pa i dalje žive na grbači roditelja do njihove starosti i smrti. Kako ne prihvaćaju nikakav posao ispod statusnog obrazovanja jer im je to ispod časti često postaju socijalnini slučajevi koji nemaju niti dana radnog staža...Nisu nikad bili u vezi sa suprotnim spolom i nemaju pojma o samostalnom životu...Dakle žive poput zombija...

VL
Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
16:10 04.09.2017.

Ima li smisla plačati i kupiti Hrvatsku diplomu za rad kao kelner ili bauštele snagator na Njemackim baustelama?

VL
NV
NV
18:32 04.09.2017.

Mene muče krediti, besparica, boleštine, nezaposlena djeca, kapitalizam koji sve moje najdraže drži za grlo, mračna budućnost obojana crnom prošlošću.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.