Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ U SAD-u

Završio u istoj ćeliji kao i čovjek koji mu je silovao sestru, ubio ga i dobio još 25 godina zatvora

Foto: Washington Department of Corrections/Kelso Police Department
1/3
08.08.2021.
u 11:30

Ranije je mladić zatražio premještaj u drugu ćeliju kako bi izbjegao konflikt

Zatvorenik Shane Goldsby (26) osuđen je na dodatnih 25 godina zatvora jer je ubio zatvorenika s kojim je dijelio ćeliju i koji je osuđen zbog silovanja njegove sestre. 

Goldsby je osuđen radije ovog tjedna zbog ubojstva 70-godišnjeg Roberta Mungera koje se dogodilo u zatvoru u Washingtonu u lipnju prošle godine. Prema navodima New York Posta, Goldsbyju je prekipjelo jer mu je Munger krenuo prepričavati detalje silovanja njegove sestre. 

- Toliko se stvari događalo u mojoj glavi tad. Nisam bio stabilan, cijelo vrijeme me provocirao s fotografijama i snimkama onoga što je napravio, kazao je na sudu Goldsby, a to se kasnije pokazalo istinito.

Ranije je mladić, inače osuđen jer je ukrao policijski auto i vozio se njim po gradu, zatražio premještaj u drugu ćeliju kako bi izbjegao konflikt, no iz zatvora su kazali kako nisu znali da postoji poveznica između dvojice zatvorenika. 

Prema dokazima priloženim na sudu, Goldsby je Mungera napao u zajedničkim prostorijama, udario ga po licu 14 puta te mu nagazio na glavu još četiri puta. Mladić se kasnije ispričao obitelji, govoreći da mu je iskreno žao. 

- Ispričavam se njegovoj ženi i obitelji. Nadam se da ćete uspjeti prebroditi bol koju sam uzrokovao, napisao je Goldsby u pismu.

VIDEO Crno jutro na cestama: Jedna osoba poginula kod Dubrovnika, druga na A3

Ključne riječi

Komentara 2

VI
vidum
12:26 08.08.2021.

Ako je dečko dobio 25 godina, onda bi onaj tko ih je držao zajedno trebao završiti na stolici. Ali, to je pravda na američki način.

KE
keckin37
12:35 08.08.2021.

Da ima pravde, ne bi ga za to ubistvo uopce sudili. Imao je pravo da ga ubije za silovanje sestre, zato sto ga je provocirao sa detaljima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije