Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR

Završen očevid stravične nesreće: DORH naložio obdukciju i vještačenje

Zadar: Na mjestu prometne nesreće u luci zapaljene svijeće
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/8
05.05.2020.
u 15:39

Prema dosad utvrđenom, prometna nesreća dogodila se kad je vozač (2000.) osobnog vozila marke Audi A6 uslijed nedopuštene i neprilagođene brzine izletio izvan kolnika i vozilom sletio u more.

Dežurni županijski državni odvjetnik u Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru je, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zadarske, Postaje prometne policije, obavio očevid prometne nesreće koja se dogodila u ponedjeljak u 23.15 sati u Zadru, Liburnska obala.

- Prema dosad utvrđenom, prometna nesreća dogodila se kad je vozač (2000.) osobnog vozila marke Audi A6, upravljao tim vozilom Liburnskom obalom iz smjera Obale kralja Tomislava te uslijed nedopuštene i neprilagođene brzine izletio izvan kolnika i vozilom sletio u more.

 

Na mjestu nesreće smrtno je stradao vozač (2000.) osobnog vozila i jedan putnik (2003.) dok su dvojica putnika (1998. i 2003.) zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne pomoći prevezeni u Opću bolnicu Zadar.

Županijski državni odvjetnik je, nakon provedenog očevida, naložio da se vozilo preveze u krug PU Zadarske, te da se tijela preminulih prevezu u Opću bolnicu Zadar radi obavljanja obdukcija te izuzimanje tjelesnih tekućina radi provođenja toksikološkog vještačenja - istakli su iz DORH-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije