Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠVERC DROGE

Završili akciju i zaplijenili 1,3 kilograma marihuane

travulja
Ivana Ivanović/PIXSELL
15.10.2013.
u 11:27

Počinitelji su u najmanje šest navrata ilegalno prenijeli preko državne granice u Hrvatsku najmanje 5 kilograma marihuane

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga PU vukovarsko-srijemske od kraja ljeta do početka jeseni provodili su operativnu akciju s ciljem sprečavanja krijumčarenja opojne droge preko državne granice te daljnje preprodaje opojne droge na području Vinkovaca. Tijekom akcije prijavljeno je 11 osoba zbog 72 kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, a ostvareno je ukupno šest zapljena opojne droge tipa marihuana, ukupne mase 1,294 kilograma.

Također, tijekom provođenja akcije utvrđeni su počinitelji, a to su 36-godišnjak iz Banovaca, 35-godišnjak iz Adaševaca (Republika Srbija), 33-godišnjak iz Mirkovaca i 32-godišnjak iz Šida (Republika Srbija), koji su u najmanje šest navrata ilegalno prenijeli preko državne granice u Hrvatsku najmanje 5 kilograma marihuane čija se vrijednost procjenjuje na oko 200.000 kuna. Ostalih sedam počinitelja zatečeno je pri daljnjoj prodaji.

Ovom akcijom, kažu u PU vukovarsko-srijemskoj, spriječen je lanac krijumčarenja opojne droge preko državne granice koja je bila namijenjena uličnoj distribuciji na području grada Vinkovaca.

>> Dileri dijete iskorištavali za raspačavanje droge po Kninu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije