Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETRAŽILI 160 HEKTARA

Završila jedna od najopsežnijih potraga: Preminulog 61-godišnjaka pronašli HGSS-ovi psi

Ilustracija, HGSS, pas
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/4
17.10.2019.
u 15:49

Prvo se u potrazi išlo ciljano, po nekim pretpostavkama, a zatim sustavno, linijski, na svakih 30 metara je po jedan čovjeK, kazao načelnik Slavko Tidlačka

Nakon pretraženih 160 hektara, Antuna Tidlačka (61) iz Breznice Đakovačke, psi Hrvatske gorske službe spašavanja pronašli su mrtvog.

Nestao je u nedjelju ujutro te je ponedjeljka, kad je prijavljen nestanak, do danas trajala intenzivna potraga za 61-godišnjakom u koju su bili uključeni pripadnici HGSS-a, mještani, vatrogasci, lovci, policajci, pripadnici Civilne zaštite općine Levanjska Varoš, psi tragači, a koristili su se i dronovi, piše Glas Slavonije.

"U utorak je u potrazi sudjelovalo oko 50 osoba, jučer prijepodne oko 35, a poslijepodne i više. U ime Općine uključeni su i vatrogasci, Civilna zaštita... Prvo se u potrazi išlo ciljano, po nekim pretpostavkama, a zatim sustavno, linijski, na svakih 30 metara je po jedan čovjek”, kazao načelnik Općine Levanjska Varoš Slavko Tidlačka za Glas Slavonije. Portal piše kako je ovo bila do sada najopsežnija potraga za nekom nestalom osobom u tom sjeverozapadnom dijelu Đakovštine, a potraga je bila otežana zbog brdovitog, šumskog terena.

Uzrok smrti još nije poznat, a nestanak je prijavio njegov poslodavac kad se nije u ponedjeljak pojavio na poslu.

Foto: Nacionalna evidencija nestalih osoba

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
16:42 17.10.2019.

sva ta tehnika a na kraju se najbolja pokazala pseća njuška.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije