Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDJELOVALO 12 STUDENATA

Završila je jedanaesta generacija Styria:SCOOL akademije

Styria:SCOOL akademija
Foto: Styria:SCOOL Akademija
1/2
01.12.2023.
u 19:25

Ovogodišnji program završio je proglašenjem najboljih polaznika, timova te predavača SCOOL-a 2023. godine, te Pub quiz natjecanjem među timovima polaznika, predavača, drugih sudionika programa

U 2023. godini upisana je jedanaesta generacija polaznika Styria:SCOOL akademija, a ovogodišnji program uspješno je završilo 12 studenata s čak 8 različitih fakulteta.

Proteklih tjedana polaznici su kroz više od 60 sati predavanja stjecali nova znanja i vještine koje će moći upotrijebiti u profesionalnom razvoju i budućoj karijeri. U sklopu predavanja i radionica polaznici su slušali o temama: trendovima u medijima, marketingu, prodaji, native oglašavanju, te korisničkom iskustvu u medijima, zanimanju fotoreportera, vertikalnom videu i sličnim temama.

Jedna od vrijednosti akademije svakako je i job shadowing program koji daje priliku iz prve ruke doživjeti poslovni svijet i naučiti poneki trik za svoj daljnji profesionalni razvoj, a studenti su tijekom programa proveli više od 240 radnih sati u 11 odjela unutar 5 kompanija Styria Grupe.

Uz to, kroz protekla tri tjedna četvoro mentora iz različitih Styrijinih tvrtki: Večernji list, 24sata i Njuškalo vodilo je polaznike u izradi idealnog rješenja projektnog zadatka čijom prezentacijom je cjelokupni program 2023. godine priveden kraju.

Na današnjoj proslavi, uz Pub quiz natjecanje u Herald Pubu, dodijeljene su i nagrade najboljima. Najbolji projekt i prezentaciju projektnog rješenja imao je tim Orangine kojeg su činili Ivan Brnatović, Ivana Perković i Helena Šogorić, koji su i nagrađeni prigodnom timskom nagradom.

Osim najboljeg tima, na jučerašnjoj završnici projekta dodijeljene su nagrade trima najboljim polaznicima. Tako je Ivan Brdar, student Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, osvojio prvo mjesto prema ocjenama predavača, domaćina job shadowinga te stručnog žirija za ocjenjivanje projektnog zadatka. Drugo mjesto pripalo je Ani Karlić, studentici Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, a treće mjesto zasluženo je osvojila Ivana Perković, studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Osim nagrada za najbolji tim i najbolje polaznice, dodijeljena je i nagrada za najSCOOLovca prema izboru polaznica SCOOL-a koju je odnijela Ivana Perković, studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu ' te nagrada za najSCOOL predavača koju je osvojila Emica Elveđi iz Pixsella, koja je održala zanimljivo predavanje na temu Zanimanje fotoreporter.

Prisjetimo se, Styria:SCOOL akademija održava se od 2012. godine te studentima pruža jedinstvenu priliku da se uz vrhunske mentore okušaju u radu u medijima. Predavanja i radionice koncipirani su tako da studentima pruže stvaran uvid u sve relevantne aspekte poslovanja najveće medijske grupacije u Hrvatskoj. Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se mogu studenti svih fakulteta i usmjerenja. Uz novčane stipendije, najboljima se pružaju i prilike za rad.

Ususret novoj, dvanaestoj generaciji Styria:SCOOL akademije pozivamo sve zainteresirane da prate naš rad na Facebook i Instagram stranici, te se prijave kad za to dođe vrijeme.

Sve studente koji su zainteresirani za studentske poslove i prakse neovisno o Styria:SCOOL akademiji pozivamo da nam pošalju svoj životopis na mail ljudski_potencijali@styria.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije