Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Temeljem obveznog programa
Povratak na članak

Završeno javno savjetovanje; svi lobisti u EU morali bi raditi po obveznom programu

Javnu raspravu o poboljšanju registra lobista u EU u kojem je oko 7.000 registriranih lobističkih skupina, u ožujku je predložio potpredsjednik EK-a Frans Timmermans

Komentari 5

NO
Norway
12:08 12.06.2016.

Nasa tehnicka vlada ubaci Pusicku na UN listu kandidata i pojeo vuk magare,Vlada u raspadu to podrzi.Spasitelj Tim i Sveti Petrov izbace Karamarka iz pregovora s MOL om i Sudbinu Slavonije iskreiraju za slijedecih 25 godina na jednoj sjednici,Grizli Bauer to sve osvjezi u " objektivnim" medijima.Sto ce nam zakon o lobiranju? Psiho to sve mobtelom na kavici ,demokratski,jedinstveno,za opce dobro svih nas izlobirao lobotomiju

VL
I1
ing-12345
13:34 12.06.2016.

Lobiranje=Korupcija. Zbog toga treba biti zabranjeno i najstrože kažnjavano.

VL
DU
Deleted user
18:22 12.06.2016.

Nema poštenog lobiranja jer je pohlepa prisutna u svakom od nas i ljudi koji se bave lobiranjem plačeni su po rezultatima i nikakav kodeks zakon ili pravilo neče ih spriječiti da se posluže mitom. zato je potrebno lobiranje zabraniti ii strogo kazniti naručioca i izvršitelja.

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
12:01 12.06.2016.

zbog takvi i je nam tak kak je

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.