Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj koji je šokirao svijet
Povratak na članak

Kraj suđenja Oscaru Pistoriusu za ubojstvo, prijeti mu 15 godina zatvora

Proslavljeni sportaš ubio je svoju djevojku s četiri metka ispaljena kroz zatvorena vrata kupaonice 14. veljače 2013.

Komentari 5

MX
Mister X
11:02 04.07.2016.

Prema opisu događaja kako je bilo izgleda mi 99% da je i kod samo prosječne intelegencije i po vlastitoj rasudi morao znati da je ona tamo . Kad spavaš sa nekim u bračnom krevetu i čuješ da se nešto šuška po kuči ( zaštičenoj visokim zidom i alarmima . Pogledaš popipaš jer partner pored tebe u krevetu ............... Kraj priče U mraku pitaš tko je kad si locirao prostor u kojem se čuje puštanje vode u školjku... Koliko lopova ubojica kad ide u provale se zadržava u WC-u i pravi buku ??? Što ljudi ne znaju i vjeruju da ako si ostao bez nogu bez obje da si psihički ostao totalno zdrav ... U svakom momentu kada te super djevojka napušta kao običnog bogalja !!!!

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
16:10 04.07.2016.

Pistoleros. Sramota od prve presude.

VL
Avatar Keep_calm
Keep_calm
17:09 04.07.2016.

Bože, zahvaljujem ti što nisam Oscar Pistorius. Njemu si definitivno zadao pretežak zadatak.

VL
Avatar Sputnik.news
Sputnik.news
09:35 04.07.2016.

Pistorius je lažov, manipulator i ubojica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.