Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MRAČNA TAJNA
Povratak na članak

Zavirila je u dnevnik prijateljice... a onda je pozvala policiju

Godinama je smatrala Lindette dobrom osobom i požrtvovnom majkom

Komentari 8

HO
horton
19:22 22.09.2017.

Upitna je pouzdanost izvora ovog gadljivog članka, koji ste uz to toliko skratili da ne prenosi nikakve informacije.

VL
Avatar Apsalar
Apsalar
19:56 22.09.2017.

Ovo je ono na što je novinarstvo spalo. Silovanje razuma, mučenje čitatelja i ubojstvo pameti. Zovite policiju!

VL
DR
Drmiha
20:28 22.09.2017.

zanimljivo malo sam pretrazivao na google na engleskom nebili sto pronasao vezano uz ovaj tekst i zanimljivo da nema ama bas nista

VL
Avatar kaznitelj
kaznitelj
10:00 23.09.2017.

'Ona je maštala..'...I to je sad kažnjivo ? Pih...onda bi trebalo pola ove nacije strpati u ćeliju,jer MAŠTAJU da ulete sa AK-47 ,6 okvira i porokaju sve ove iskvarene nesposobne bolesnike u Saboru..hehe...Ali eto,šutimo,plaćamo,jedemo govna i nikom ništa.Stoga,novinari,ne pišite (baš tolike) gluposti ..

VL
DO
domxerex
00:39 23.09.2017.

1. Zvala je policiju zbog čitanja nečijih maštarija. Sanjala je da želi biti silovana, gdje je tu kriminalna radnja. 2. To su njezina maštanja, to ima većina normalnih osoba. Što je to kontrola misli. 3. Javnost se zgražala. Vjerojatno dežurni dušebrižnici koji se zgražaju nad čudoređem ali zato privatno rado mažnjavaju novce i to smatraju normalnim. Ite takve imamo i mi ovdje i rade u ovakvim novinama ili su sponzorirani od istih sponzora tipa Soroši. 4. Sada će ljevičari raspaliti po meni radi prozivanja njihovog svetog sponzora.

VL
DU
Deleted user
07:43 23.09.2017.

Jeli ovo neko novu Frljicevo djelo ?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.