Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zaustaviti optužbe i utemeljiti hrvatsko-bošnjačko vijeće

Moglo bi se danima analizirati tko je u svađi veći krivac. Za iskreno savezništvo Hrvata i Bošnjaka potrebni su stratezi. Koji će tražiti točke spajanja, a ne razdvajanja.

Komentari 5

PR
prajdali100
14:34 19.09.2017.

Jozo ti kao da si s Marsa pao !Kako ti nije jasno da nas muslimani mrze više nego Srbe.I oni "nanjušili krv"pa bi da nešto ušičare od Hrvatske.Nema formiranja nikakvog vijeca,raditi svoj posao a Izetbegovic i klika oko njega neka cvili koliko god hoce.Zaboga,državu koja je članica EU i NATO treba zahebavati nešto što je jedva država,više zemljopisni pojam.

VL
Avatar southman
southman
12:53 19.09.2017.

Treba od SAD-a tražiti potporu za preustroj BIH-a na tri federalne jedinice koje bi zajendički izglasale i potpisale sSporazum od odricanja prava na odcjepljenje. Nakon toga raditi ubrzano na uspostavi funkcionalnih institucija i realuizacijii puta u EU. Sve drugo jee put u ropast Bih, a posredni i nestabilnost cijele regije.

VL
NV
NV
12:19 19.09.2017.

Da,opet pružati ruku ,,hrvatskom cvijeću,,da nas i dalje zajebavaju.

VL
DU
Deleted user
12:42 19.09.2017.

To bi bilo pozeljno, ali i muslimani i srbi imaju osjecaj da su zrtve rata i nesto izgubili., pa sad zale za tim. Muslimani cijelovitu Bosnu, a Srbi veliku Srbiju i RSK. Uz to imaju Izetbegovica i Dodika, koji su politicari iz muzeja, nema s njima nikakve buducnosti ni ozbiljnog dogovora

VL
OT
otar
14:14 19.09.2017.

Moze dogovor ali na nacelima ravnopravnosti a ne zelje bosnjaka da hrvatima u BiH nametnu svoju volju i da im oni biraju predstavnike to ne pije vodu i nikad na taj nacin nece biti stabilnosti valjda ce to shvatit ii Bosnjaci konacno jednom a to da Izetbegovici suruju sa Srbima ma nista novog samo na kraju od tog dvoličnjastva isti ti Bosnjaci zavrse u jamama i Drini ..Ne mogu shvatit njihovu mrznju prema Hrvatima nakon pomoci izbjeglicama dostavi oruzja i dopustanju da na Hr.teritoriju se osnivaju logisticki centri AR.Bih i prijemu Iranskog oruzja na Hr.Aerodromima i dostavi toga istog Bosnjacima...Da s bio je taj nesretni sukob ali niste u tome bili nimalo nevini jednostavno vi hrvatima ne priznajete ni postojanje u Bih...Ali ne vrijedi ovo govorit zaluđenim ljudima ..Dok se bosnjacima u Hr.priznaju sva prava i dopusta gradnja đamija u svim vecim gradovima i niko oko tog ne radi frku zato razmislite malo o svom ponasanju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.