Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALL OF SPLIT

Zaustavili promet jer se protive izgradnji trgovačkog centra

prosvjed
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/11
19.10.2015.
u 13:45

"Trgovački centar nije izgradio prilaznu cestu, a objekt je pred otvaranjem"

Stanovnici Gradskog kotara Mejaši prosvjednom su šetnjom preko pješačkog prijelaza u Vukovarskoj ulici zaustavili promet na 15-ak minuta protiveći se otvorenju Malla of Split, najvećeg trgovačkog centra u regiji bez izgrađenog prilaznog puta.

- Trgovački centar nije izgradio prilaznu cestu u Ulici Josipa Jovića do Ulice Zbor narodne garde, a objekt je pred otvaranjem. Razgovarali smo s gradonačelnikom Ivom Baldasarom koji nas je pozvao da se strpimo i da će cesta biti izgrađena dogodine. Poučeni lošim iskustvima, znamo da kod nas privremena rješenja traju i po nekoliko godina, što ne želimo i ne možemo čekati – kaže Vice Mihanović, predsjednik gradskog kotara Mejaši. Prosvjednike je došao podržati Petar Škorić, predsjednik splitskog HDZ-a.

- Više gradskih uprava odgovorno je za ovu situaciju, problem ne treba politizirati – poručio je Mihanović.

>> Policija uvela novog izvođača radova na gradilište Split malla

Komentara 2

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
18:28 19.10.2015.

nije žvaka za seljaka

Avatar mliniski
mliniski
14:46 19.10.2015.

Dugo nisu zatvarali naše prometnice, slijedeće im je "Novi salonit", dok se ne sjete nećeg groznijeg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije