Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZAČ ZARADIO KAZNU

Zaustavili auto na granici Njemačke i Švicarske pa u čudu gledali tko je sve u njemu

Autobahn
Felix Kästle/DPA/PIXSELL
14.12.2023.
u 11:00

Policija je devetero odraslih putnika i 14 djece u automobilu otkrila tijekom kontrole na graničnom prijelazu Weil am Rhein, na jugozapadu Njemačke

Putovati u većim grupama uvijek je izazov za organizaciju, a pogotovo ako na put idu obitelji s puno članova. Carinici su vjerojatno već navikli na razne čudne situacije na granicama, no jedan slučaj iz prošle godine iznenadio je i najiskusnije članove granične patrole.

Na graničnom prijelazu između Njemačke i Švicarske policajci su se krajem prošle godine nemalo iznenadili kada su u monovolumenu sa sedam sjedala otkrili 23 osobe, među kojima 14 djece, priopćila je policija u utorak. Automobil Seat Alhambra u kojemu su bili članovi "proširene obitelji" koja je iz Poljske putovala u švicarski glavni grad Bern, zaustavljen je u ponedjeljak ujutro, navodi se u priopćenju njemačkih vlasti.

"Iz automobila su izašle 23 osobe", rekla je policija. Policija je devetero odraslih putnika i 14 djece u automobilu otkrila tijekom kontrole na graničnom prijelazu Weil am Rhein, na jugozapadu Njemačke. Vozača koji živi u Švicarskoj očekuje novčana kazna zbog prijevoza tolikog broja putnika "bez ikakva sigurnosnog jamstva", dodala je njemačka policija. Kada obavi administrativne formalnosti, brojna obitelj može ući u Švicarsku, "ali ne svi u Seatu Alhambri", navodi policija.

*Članak je izvorno objavljen u siječnju 2023. godine

VIDEO Njemačka policija 15-ak minuta pokušavala zaustaviti Teslu, vozač je spavao

 

Komentara 17

Avatar antikomunist2
antikomunist2
17:43 04.01.2023.

Da je u Seat Alhambri bilo djece iz Konga ne bi o tome ništa saznali.

PA
parenga
09:59 04.01.2023.

Stalo je i 7-ero odraslih u fićeka, "bez problema" 😁

Avatar Cantor
Cantor
09:38 04.01.2023.

Umjesto da im dodjele nagradu „Greta Thunberg” za drastično smanjenje CO2 i energetsku učinkovitost ovi zatucani alpski divljaci ih kažnjavaju? Treba udariti sankcije Švicarskoj pa neka si misle....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije