Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
egzodus migranata
Povratak na članak

'Zatvorili smo oči pred Srebrenicom. Ne možemo ih ponovo zatvarati'

Još se ne zna hoće li nekim imigrantima biti ponuđen azil u Hrvatskoj

Komentari 20

FR
franjo
15:31 22.04.2015.

To je sve politika i islamizacija EU. Sve to neko koordinira i upravlja. Čudi me da svi ti izbjeglice , većinom muslimani ne idu u saudijsku arabiju i emirate koji su bogati!

VL
RU
ruger
17:40 22.04.2015.

Recite im da ne dolaze u Ameriku ,amerika nema dobre socijalne programe.Bolje ce njima biti u Evropi.A amerikanci cak diskriminiraju nebjeli narod.Evropljani vole sve rase jednako,i policija je blaga ne pucaju nego samo pisu kazne.

VL
US
Ustasa
13:08 22.04.2015.

Ovi lideri Evrope jesu najvechi gusani I glupani na svitu . Nije chudo sto se cijela Amerika I Australija , Canada sprdaju sa Evropom , nezna se ko pije a ko placa , samo se brine o puftarima I lesbians

VL
ZK
zik.ki.9
13:21 22.04.2015.

Za što je Europa kriva? Mučno je gledati na HRT-u proljeve voditelja kako je Europa kriva što su se oni utopili. Zašto bi Europa bila kriva? Kad netko nešto napravi uvijek su Europljani ili Hrvati krivi, kao i ono rasističko oduzimanje identita Romima za poduhvate u Španjolskoj. Da su bili Hrvati odmah bi pisalo velikim slovima KATOLICI opljačkali jadne Španjolce. Levica i drugi nikad ne mogu biti krivi. Rasistički je imigrantima osigurati hranu i posao, a domaćima ne. Plaćamo da svoju djecu tjeramo van, a zapošljavamo druge. I onda smo mi krivi?

VL
US
USA
12:45 22.04.2015.

Koje su ovo glupe usporedbe. Usporedjivati zatvaranje ociju kod ratnih zlocina pocinjenih unutar Europe i od europskih naroda, sa ovih dogadjajima je smjesno. Najbolje da se svi Europljani kolektivno isele na Sjeverni pol i ostave tisucgodisnju infarstrukturu, povijest i sve sto su stekli Afrikancima i Azijatima. Zar je obaveza Europe da sve nesretnike iz tih zemlaja spasi na teret svojih gradjana, da im da drzavljanstvo, radna mjesta etc. pa da za 15 godina gleda Europu u kojoj su Europljani manjina.

VL
ST
Startrack
14:31 22.04.2015.

I da ponovim po1001put a za promjenu i novinar je napiso ovaj put. Ovo nisu Libijci ovo su crnci muslimani iz Subsaharske Afrike. I stobi to Sirijci isli u Europu, valjda im je mjesto u prim kataru.

VL
ST
Startrack
14:28 22.04.2015.

Inace ovod dolazi smrt bjele rase i Europe. Micemo prvi nestat sa lica zemlje od svih rasa. Sve zbog glupe insitucije aziLJa koji malo gdje postoji izuzev u Europi.

VL
SE
Sejo
07:06 23.04.2015.

Treba Holanda ,Camerona i Obamu na su d za ratne zlocine zbog agresije na Libiju.Prije njihovih podmetnutih demeonstracija a onda agresije i smjenjivanja Gadafija ,Libija je bila stabilna drzava.Svi su imali posao,zdrvstveno ,socijalno,dolazili su iz drugih drzava firme da rade i zaradjivale dobar novac posebno nase bosanske i hrvatske.Bilo je mnogo vise pravde nego u Americi,gdje neki imaju milijarde a drugi spavaju na ulici.Gadafi je ujedinio desetine plemena pod ontrolom i u miru dok sada svako ratuje protiv svakoga.A onda su oni odlucili da dovedu "zapadnu demokratiju" i zato je sada pakao tamo .NATO je jedini i iskljucivi krivac za smrt tih jadnih ljudi

VL
LK
L@k@konjic@
16:51 22.04.2015.

vratit ih sve nazad mi smo za njih nevjernici prema tome nek ne dolaze!!! 12 kršćana bacili sa broda sramota nek ih turci prime egipcani neka idu kod svojih

VL
ST
Startrack
14:26 22.04.2015.

"Za što je Europa kriva? Mučno je gledati na HRT-u proljeve voditelja kako je Europa kriva što su se oni utopili. Zašto bi Europa bila kriva?" Zato jer postoji kult krivnje bjele rase. Zato recimo nemoze bit genocid nad Armencimama jer su ga pocinili Turci a oni imaju tamnu kozu. To sam naucio s Americkih foruma. Zato mozes rec ponosan da zivim u crnackom ili kineskom susjedstvu al nemozes rec ponosan da zivim u bjelom.

VL
ZA
zagabria1
12:54 22.04.2015.

EU se nikada niša ne uspijeva dogovoriti, osim oko većih plaća za svoje službenike. A ovi imigranti ako imaju 4000 EUR za put možda je bolje da ne dolaze jer u EU ih ne čeka med i mlijeko. Sa tim novcima se može pokrenuti posao

VL
BR
Branko102
09:17 24.04.2015.

Sve u sklopu uništavanja EU,denacionalizacije matičnih država i naroda,baš po Šorošu i Otvorenom društvu.Nakon što su napravili rusvaj i nered po državama gdje dolaze izbjeglice,sad bi svi trebali plaćati račun njihovih imperijalnih pohoda.Nema RH nikakvu hipoteku kolonijalizma niti takav povijesni dug.Govori se o solidarnosti ? ! Sa imperijalistima i njihovim pohodima po tim državama.Dajte molim vas.Još samo čekam da se javi Pusić i Teršelička,sluge šoroševe pa da nam drže pridike i predavanja o humanizmu.Neka račun pošalju svom sponzoru i osnivačui.

VL
AA
aabbcc
16:02 22.04.2015.

Neki zaboravljaju da zapravo pripadaju migrantskim nacijama kao : Hrvati, Njemci, Svedjani...U visemilijonskom broju kao migranti su napustali domovinu, bjezali, prihvaceni u svijetu kada je njima bilo tesko i zasto sada ne pomoci druge ?

VL
JA
Jakov555
14:16 22.04.2015.

Koji EU licemjeri. Vodeće EU zamlje su sudjelovale vojno u svrgavanju Gadafija, a sad "ne mogu zatvarat oči" , koji bezobrazluk, kako ih nije sram???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.