Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OPASNOSTI

Sumnjiva torba stvorila paniku na Heathrowu i zaustavila letove

Heathrow
Foto: Reuters/PIXSELL
05.11.2018.
u 23:46

Na mjestu događaja su specijalne postrojbe koje osiguravaju mjesto i evakuiraju putnike.

Terminal broj 4 zrakoplovne luke Heathrow u Londonu privremeno je bio zatvoren zbog sumnjive torbe, pišu britanski mediji.

Express navodi kako je paket pronađen na šalteru zrakoplovne kompanije El Al na četvrtom terminalu. Na mjesto događaja poslane su specijalne postrojbe koje su osiguravale prostor i evakuirale putnike. Letovi na tom terminalu bili su kratko otkazani.

Glasnogovornik zračne luke potvrdio je kako je stvar riješena te da je torba pregledana.

- Naši timovi reagirali su na nenadgledanu torbu na Terminalu 4. Kao mjera opreza mali dio check-ina je bio privremeno obustavljen. Ostatak terminala je ostao otvoren i u potpunosti operativan. Torba je identificirana i stvar je riješena. Ispričavamo se putnicima koji su zbog tih neugodnosti - rekao je glasnogovornik.

Pogledajte i video: Ovo su najveći aerodromi na svijetu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije