Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOLCEM JE RAZBIO STAKLO

Zatvorenik pokušao pobjeći iz zatvora u Zagrebu: Skočio je s prvog kata, bio je potpuno krvav

Zagreb: Vozila dolaze u Remetinec
Slavko Midzor/PIXSELL
18.04.2023.
u 12:01

Prema informacijama Ministarstva pravosuđa i uprave, zatvorenika su svladali službenici i vraćen je u prostorije zatvora u Zagrebu

Istražni zatvorenik pokušao je pobjeći iz zatvora u Zagrebu danas, 18. travnja, u jutarnjim satima. Prema informacijama Ministarstva pravosuđa i uprave, zatvorenika su svladali službenici i vraćen je u prostorije zatvora u Zagrebu.

"Okolnosti pokušaja bijega utvrđuju se", dodaje Ministarstvo.  Neslužbeno, riječ je o državljaninu Srbije koji je razbio staklo na prostoriji prvoga kata i tako pokušao pobjeći. Uspio je kroz razbijeni prozor iskočiti, no nije daleko stigao prije nego što je uhićen.

Dnevnik Nove TV doznaje da je zatvorenik odlučio pobjeći dok je razgovarao sa svojim odvjetnicima. U jednom je trenutku ustao i stolicom razbio staklo te skočio s prvog kata. Neslužbeno doznaju da je bio potpuno krvav.

VIDEO Fina podsjeća: Bliži se rok za predaju jednog dokumenta, kazne i do 13.270 eura

Komentara 2

MI
Mikis
15:59 18.04.2023.

nije napisan vrlo informativni detalj da je to vec optuzeni i okrivljeni srpski kriminalac iz BG u Srbiji na 3 godine , u bijegu. Ovo je novi pokusaj u Hr, i to iz "velebnog" hrv. istraznog zatvora

KU
Kujttim
15:04 18.04.2023.

Bitno da nije daleko stigao. Glup pokušaj bijega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije