Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJEG U SLOVENIJI

Zatvorenik pobjegao, u sudnicu zaključao sutkinju i stražare

slovenska policija, policijo
Gregor Katic/Zurnal24/PIXSELL
27.11.2013.
u 17:04

Urban Prelac optužben je za krađu, a već služi zatvorsku kaznu

Urban Prelac, optuženik za krađu koji već služi zatvorsku kaznu za krađu i trgovinu drogom, tijekom suđenja je pobjegao iz sudnice u koju je zaključao sutkinju i stražare, javljaju slovenski mediji.

Informaciju su potvrdili i na Okružnom sudu u Ljubljani. Objasnili su kako je Prelac dvorane tijekom suđenja pobjegao iz dvorane tako brzo da stražar nije uspio reagirati na vrijeme. Ključ sudnice bio je u bravi, a Prelac je iskoristio priliku i zaključao sutkinju, zapisničarku i oba stražara. Prilikom bijega nitko nije ozlijeđen.

U ljubljanskom sudu objasnili su kako je na okružnim sudovima praksa da se optuženike ne sputava na suđenjima, čak ni kada su došli iz zatvora. Za Prelcem je izdana tjeralica.

>> Mostar: Ratni zločinac pobjegao iz zatvora, otišao u Hrvatsku?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije