Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zatvorenik pobjegao dok su ga vozili na spoj sa ženom

zatvor
Marko Čuljat
23.09.2009.
u 21:27

R.K. je iskoristio trenutak neopreza dok su ga prevozili u poluotvoreni odjel. Tamo se trebao sastati sa suprugom u posebnoj prostoriji bez nadzora.

U nedjelju tijekom provođenja u polutovoreni odjel gospićkoga zatvora stražarima je utekao zatvorenik R.K. koji je "odrađivao" kaznu zatvora od jedne i pol godine zbog krivotvorenja. Do sada odslužio dvije trećine kazne.

- Raspisali smo potragu za njim odmah kada nam je dojavljeno za slučaj s namjerom: "uhititi" - kaže Kristina Maoduš, glasnogovornica Policijske uprave ličko-senjske.

Zatvorenik je iskoristio trenutak neopreza dok su ga prevozili u poluotvoreni odjel. Tamo se trebao sastati sa suprugom u posebnoj prostoriji bez nadzora. Zatvorenik svojim ponašanjem “nije odstupao od odredaba kućnog reda”, a odobrenom pogodnošću boravka sa suprugom u nenadziranoj prostoriji koristio se već nekoliko mjeseci.

Ključne riječi

Komentara 6

DG
dragan galesic
17:30 24.09.2009.

susjed ,ja san za tebe,.bjezi van.....

BO
bohtar
09:57 24.09.2009.

Iz ovih podataka je teško utvrdit,koji razlog je imao za begstvo,možda je bila druga kazna na redu.Ako bi se dobro ponašao,bio bi na poluotvorenom djelu zatvora.Svatko ko odleži dvije trečine kazni ide na uslovni odpust.Možda je saznao ,da ga ženaa vara.Htjeo se možda osvetiti .upravi što nije dobijo uslovni ili pravosudnim .policajcima.Gospodinu koji je pisao članak.neka malo obirnije napiše onda se može komentirat.Lep pozdrav.

LA
laki
22:41 23.09.2009.

Iwek dobro zbori...pobjegao je da dobije još veću kaznu jer mu je uskoro isječe kazna...uskoro će se predati...vodio se onim: BOLJE GROB NEGO ROB!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije