Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Zatvoreni napadači koji su pucali na mladića i bacili ga u bunar

21.01.2017., Trogir, Vrsine - Mjesto gdje je u bunaru pronadjen ranjeni mladic.  Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/4
27.01.2017.
u 08:45

Kaznena prijava ih sumnjiči da su 21. siječnja na trogirskom području u mjestu Vrsine vatrenim oružjem zadali teške tjelesne ozlijede 20-godišnjaku nakon čega su ga ostavili u suhom bunaru i udaljili se s mjesta događaja

Jednomjesečni istražni zatvor odredio je sudac istrage splitskoga Županijskog suda za dvojicu mladića, osumnjičenih za kazneno djelo ubojstva u pokušaju, zbog napada i teškog ozljeđivanja dvadesetogodišnjaka protekle subote u Vrsinama nedaleko od Trogira, kojega su propucali i bacili u suhi bunar.

Prvi osumnjičenik (22) je uhićen u srijedu, dok se drugi, po pisanju lokalnih medija, dan poslije sam prijavio policiji. Obojica su ispitani nakon čega im je zbog opasnosti od ponavljanja djela i utjecaja na svjedoke određen istražni zatvor.

Kaznena prijava ih sumnjiči da su 21. siječnja na trogirskom području u mjestu Vrsine vatrenim oružjem zadali teške tjelesne ozlijede 20-godišnjaku nakon čega su ga ostavili u suhom bunaru i udaljili se s mjesta događaja. Obojica su nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu dovedeni policijskom pritvorskom nadzorniku, a nakon toga na sud.

Županijsko državno odvjetništvo je prethodno zatražilo kombinirano biološko-kontaktno, daktiloskopsko, balističko i toksikološko vještaćenje, te se još čekaju nalazi iz zagrebačkog Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić".

Teško ozlijeđenog 20-godišnjaka u suhom bunaru je pronašao lokalni mladić koji se tuda šetao sa svojim psom i čuo njegovo zapomaganje. Kolima Hitne medicinske pomoći je prevezen na Odjel traume KBC Split gdje mu je utvrđeno više prostrijelnih rana po rukama i nogama. Zadržan je na liječenju u bolnici gdje ga čuva policija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije