Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
deinstitucionalizacija
Povratak na članak

Zatvoren Dom za psihički bolesne osobe. 'Nitko se ovdje nije rehabilitirao'

Ministrica Opačić istaknula je kako je novac utrošen za stanove u koje su raseljene osobe je najbolje utrošen

Komentari 6

DH
dalibor.hren
16:14 03.12.2014.

Danas je njezino ministarstvo u Krapini dobilo priznanje za učinjeno u poplavljenim područjima. Ministara (osim Mrak Taritaš) nije bilo. Vjerojatno će priznanje dobiti u "komšiluku."

VL
DA
damirtankovic
16:01 03.12.2014.

Kad se nekaj lijepoga dogodi, uobičajeno je da nema komentara, tak je i kod ovog članka. A kad je politika u pitanju, komentara kolko hoćeš, sve frca od "lijepih" riječi. Još jedan dokaz kakva nam je opća kultura i kućni odgoj!

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
18:17 03.12.2014.

To je nevjerovatno kako nenarodna jugokomunistička vlast perfidno bojuje protiv elitnih postrojbi naše opozicije, organiziranih od veledomoljuba iz ustanova zatvorenog tipa. Ovima ruši njihove tople "vojarne" i tjeraju ih po kojekakvim "rupčagama", ne zato da ih rehabilitiraju (nemoguća misija), većć da eliminira njihove kompaktne "kohorte" i pretvori ih u dosadne i smućene muhe zujare, koje nisu u stanju napraviti im nikakvu štetu, zar ne?

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
16:23 03.12.2014.

Ma ljudi da li je to moguće, da su našim veledomoljubnim komentatorima počeli ukidati njihova omiljena obivališta, u kojima se osjećaju kao ribe u vodi? Kako će ovi sada u neodgovarajućem ambijentu ganjati crvene miševe i ostale srbokomunističke avetinje. Praktično ovima se potpuno onemogućuju njihove grupne seanse pretvaranja bijelih miševa u bijele pacove. Ne treba se čuditi što su ovi mukom zamučali i ne daju bilo kakve komentare, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.