Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastradale i fasade
Povratak na članak

Čupala stabla, nasukala brodove. Pogledajte štetu nakon orkanske bure

Jaka bura i dalje puše i u prekidu je trajektni promet. Iz Splita su prekinute trajektne linije sa Supetrom na Braču, Visom, Velom Lukom na Korčuli i Ublima na Lastovu

Komentari 3

FL
flury2014
10:59 06.03.2015.

Da pitaš Gorane kako im je kada pada do 2 metra snjega i puše bura oni bi reli dobro je imamo drva i krumpira i šta nam fali . Dobro je kada u državi imaš takve ovce koje možeš šišatii kako te volja . U šumama gorskog kotara žive medvjedi a u naseljima žive ovce . !!!

VL
DU
Deleted user
15:12 06.03.2015.

Ajme ovo sa fasadama je ludnica, htjeli sa stiroporom podignut energetsku učinkovitost. To ti je tak kad njemačke propise primijenjuješ na našoj obali.

VL
DU
Deleted user
13:13 06.03.2015.

hahaha, flury je to dobro iskomentirao, hahaha.. to se svodi na ono da nije bogat onaj koji puno ima nego onaj koji malo treba... BTW... pogledajte ovu fasadu na slici.. tako se po mome fasade ne rade, stiropor se lijepi onim zupčastim gleterom ravnomjerno, a ne sa par točkica ljepila... tu je netko krao ili štedio ljepilo.. ne može ( lupam) 30 točkica ljepila držati cijelu fasadu... ili može ( nisam stručnjak)... ali sudeći po slici- ne može, hahahaha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.