Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokirani gosti

Zatražili račun u restoranu, a ono što je na njemu pisalo nemalo ih je iznenadilo

rude bill
Foto: Twitter
1/2
11.05.2016.
u 09:36

Sve je započelo nakon što im je konobar servirao rižu koja prema njihovim tvrdnjama nije bila servirana na tradicionalan kineski način

Gosti kineskog restorana u Virginiji nemalo su se iznenadili kad su nakon večere od konobara zatražili račun. Na njemu su, naime, osim naručene hrane i pića zamijetili i opaske koje su ih potpuno šokirale.

Sve je započelo nakon što im je konobar servirao rižu koja prema njihovim tvrdnjama nije bila servirana na tradicionalan kineski način.

To je, naime, iznerviralo konobara koji ih je posluživao pa ih je odlučio ''počastiti'' neslanom šalom.

Na dnu računa ispisao je ''Ja sam karirani šu***'' i ''Imam mali penis''.

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

Nakon što su vidjeli opaske na računu, šokirani gosti zatražili su razgovor s voditeljem restorana koji im se ispričao zbog neugodne situacije uz objašnjenje da su se konobari na taj način šalili međusobno.

No ova šala vjerojatno ne bi dovela do ovakve situacije da su konobari prije nego što su izdali račun obrisali ružne komentare.

– Uvijek to rade. Rekao sam im već mnogo puta i učinili su to ponovno – kazao je voditelj koji je u znak isprike gostima dao bon u vrijednosti od 20 dolara, a nestašnim konobarima smanjen je broj radnih sati i zabranjeno im je raditi u satima kada u restoranu ima najviše gostiju.

>>Putnika zbog matematičke jednadžbe prozvali teroristom

Komentara 13

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:33 11.05.2016.

Kod nas bi bili krivi ustaše i partizani.

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
11:34 11.05.2016.

Oce ovo bit sutra na naslovnici vecernjeg lista?

ER
Erick
11:51 11.05.2016.

Novost za naslovnu stranu I to za onaj gdje se treba predplatiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije