Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVALA

Zatekli trojicu lopova, koji su im zaprijetili nožem i pobjegli s plijenom vrijednim 170.000 kuna

provala
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
21.02.2016.
u 17:01

Lopovi su kroz prozor upali u kuću, a dok su premetali stvari u potrazi za dragocjenostima, u tom “poslu” zatekli su ih 30-godišnjak i 23-godišnjak, rođaci vlasnika kuće

Oko 170.000 kuna plijena domogla su se trojica lopova koji su u subotu u 18:40  provalili u  kuću  60-godišnjaka  u  Zrnetićevoj  ulici  u zagrebačkom Susedgradu.

Lopovi su kroz prozor upali u kuću, a dok su premetali stvari u potrazi  za  dragocjenostima,   u  tom “poslu” zatekli su ih 30-godišnjak i 23-godišnjak,  rođaci  vlasnika  kuće.  Provalnički trojac zaprijetio im je oštrim  predmetom,  najvjerojatnije nožem, nakon čega su pobjegli s novcem, nakitom i računalima, oštetivši tako vlasnika kuće za 170.000 kuna. 

>>Lažno se predstavili kao policajci te joj iz kuće odnijeli više od 350.000 kuna

>>Zbog kradljivaca drva i zaštitnih ograda u šumama postavljen videonadzor

Ključne riječi

Komentara 2

IB
ivan.biljan68
14:04 22.02.2016.

E ovo je prelilo svaku čašu strpljenja i tolerancije...da osoba zatekne lopine u stanu,a oni prijete životom? ovo je apsurd i zreba primijeniti zakon Texasa u početi uništavati ovu gamad,koja nije sposobna pošteno živjeti. Emeritus.

DU
Deleted user
13:55 22.02.2016.

3 lika upadnu u kucu i sa nožem prijete....uzmu računala, novac i nakit...phaha a issati pa ovo u filmovima nema, sta su onda kasnije? trčali? kako bi volio da meni tako neko upadne....ma odrobijao bi 4 god nije problem. Radilim. Radili bi kao robovi do kraja života u podrumu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije