Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SARAJEVO

Zatekao susjeda sa ženom pa ga ubio, propao mu plan da se oslobodi krivnje

Policija BiH
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
07.01.2019.
u 13:54

Supružnici su se slomili pred brojnim dokazima te se Kemala sada tereti za ubojstvo i nedopušteno držanje oružja, a njegovu suprugu za prikrivanje zločina.

Kemal T. prekjučer je na Ilidži vatrenim oružjem usmrtio susjeda autolimara nakon što ga je zatekao u krevetu sa svojom suprugom Amelom M.

Susjedi su kazali kako su prekjučer oko 17 sati čuli najmanje 15 hitaca ta su pomislili kako se radi o petardama, no tada je Kemal zapravo presudio susjedu, javlja Dnevni avaz.

Susjed je ispričao kako je Kemal obično radio navečer te ga tada nije bilo kod kuće.

– Zašto se vratio, to nitko ne zna, ali je napravio je to što je napravio – rekao je susjed.

Kemal je tada, piše Dnevni avaz, skovao plan i supruzi rekao da sve insceniraju kao da je u pitanju samoubojstvo.

Vještaku je bilo sumnjivo vrijeme prijave samoubojstva te je ustvrdio da je smrt nastupila ranije. Inspektorima je bilo čudno što je čovjek ušao u tuđu kuću da se ubije, ali i to da je ispaljeno više hitaca.

– Onaj tko hoće dići ruku na sebe, u 99 posto slučajeva presudi jednim hicem, a ovdje ih je ispaljeno mnogo više – objasnio je izvor za Dnevni avaz.

Supružnici su se slomili pred brojnim dokazima te se Kemala sada tereti za ubojstvo i nedopušteno držanje oružja, a njegovu suprugu za prikrivanje zločina.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Apsalar
Apsalar
14:22 07.01.2019.

Dok je Kemo popravljao aute, komšija mu servisir'o ženu. Eto t'....

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
14:42 07.01.2019.

Kako ono ide? "Krećo Hakija presudila mu čakija..!

DU
Deleted user
14:54 07.01.2019.

Pa nije limar kriv. Ona je širila noge, da nije limar bio bi dimnjačar ili bilo tko drugi. Ovo je jako tužno čovjek ni kriv ni dužan mrtav. Ovaj u zatvor, a žena se ševi dalje. Što će sada ubiti svakog sljedećeg?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije