Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Zatekao muškarce kod svinjca pa ih upucao, jedan se bori za život

hitna pomoć
Arhiva VL
04.11.2010.
u 11:42

Incident se dogodio u Parku prirode Lonjsko polje, a prema riječima osumnjičenog, zapucao je kad je kod svog svinjca usred noći zatekao 57-godišnjaka i još jednog nepoznatog muškarca

POPOVAČA -  Zbog pokušaja ubojstva sisački su policajci uhitili 50-godišnjaka koji je u ponedjeljak oko 22.30 sati u mjestu Donja Gračenica nastrijelio 57-godišnjaka kojemu su u bolnici utvrđene teške tjelesne ozljede opasne po život.

Incident se dogodio u Parku prirode Lonjsko polje, a prema riječima osumnjičenog, zapucao je kad je kod svog svinjca usred noći zatekao 57-godišnjaka i još jednog nepoznatog muškarca.

Nije poznato iz kojeg je vatrenog oružja osumnjičeni zapucao te se kriminalističko istraživanje nastavlja.

Osumnjičeni 50-godišnjak danas će biti doveden istražnom sucu Županijskog suda u Sisku.

Komentara 21

VI
vidimškoj
21:30 05.11.2010.

sigurno je to bila izborna logistika kradezeja.

BE
belizar
12:46 04.11.2010.

u USA bi ga policajci samo pitali: \'je li vam nešto ukradeno, jeste li ozljeđeni?\' i to bi bilo to! šta se ima netko po noći, motati oko njegovo svinjca?! da bi mu ukrali svinje! privatno vlasništvo je svetinja....ako ti je netko nepoznat i nepozvan na tvojoj nekretnini, imaš ga pravo ubiti k\'o psa! to je jedina dobra stva u USA....a ovi će ga kod nas optužiti za pokušaj ubojstva jeb**** lopova. strašno...

XN
xnet0822
13:07 04.11.2010.

Možda su trebali za pršute ... :llol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije