Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PayPal pogriješio

Zatečen stanjem na računu: 92,233.720,368.547,800 USD!

payPal
screenshot/PayPal.com
17.07.2013.
u 12:30

Nakratko je ovaj vlasnik PR-agencije bio najbogatiji čovjek, a u izjavi medijima rekao je da bi s tim novcem otplatio sav američki dug i kupio Philadelphia Phillies baseball klub.

Chris Reynolds jedan je od milijun ljudi koji imaju svoj PayPal račun. No, on je jedini koji je na svom PayPal računu imao milijune i milijarde dolara. Ovaj 56-godišnjak, koji se služio servisom PayPala za kupnju i prodaju predmeta preko Ebaya već deset godina, doživio je pravi šok kada je u petak provjeravajući stanje na svom računu ugledao iznos od 92,233.720,368.547,800 dolara.

Kada je nakon prvotnog šoka došao k sebi, ponovno je krenuo provjeriti stanje računa, no tada je već stajalo novo stanje računa: 0. No, to ga nije spriječilo da još malo mašta o tome što bi sve napravio s iznosom koji je kratko bio raspoloživ na njegovu računu. 

Nakratko je ovaj vlasnik PR-agencije bio najbogatiji čovjek, a u izjavi medijima rekao je da bi s tim novcem otplatio sav američki dug i kupio Philadelphia Phillies baseball klub.

Iz Paypala su izvijestili da ne daju informacije o računima svojih korisnika zbog zaštite privatnosti.

>>PayPal gasi poslovanje kod nas jer ne želi zapošljavati administraciju

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije