Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mostov prijedlog
Povratak na članak

Zastupnicima će plaća ovisiti o dolascima na posao u Sabor

Zastupniku koji na posao ne dođe nijednom u mjesecu ili dođe samo jednom plaća će iznositi tri do četiri tisuće kuna

Komentari 11

Avatar emilsalis
emilsalis
17:24 03.05.2016.

Kad neko ne dodje na posao onda sledi opomena....ako opet zakasni ili ne dodje opet opomena...i treci put ,ako opet zakasni sledi otkaz.....tako se bar postupa svim zaposlenima ove planete.Zasto treba zaposlene u Saboru drugacije tretirati ????

VL
4M
4mazge
17:22 03.05.2016.

Ne trebaš doći na posao i svejedno dobiješ tri četiri tisuće kuna!....jupiiiiiiiiiiii........Eldorado!.........

VL
KA
kajinx
19:28 03.05.2016.

Gdje to ima, dobivati plaću za nerad?

VL
Avatar cera
cera
17:12 03.05.2016.

Al ga ovi beru auuuuuu

VL
Avatar deziderij
deziderij
07:47 04.05.2016.

Utopijski prijedlog u svakom pogledu. Imat će bolju plaću od većine zaposlenih koji rade čak i ako ne dođu na posao ( sjediti u saborskoj fotelji ). Pa ako ovo nije suludo, čak i od ove bagre na vlasti, ja onda nemam pojma kako ovo uopće protumaćiti. Boga mi ja više ne znam u kakvoj to državnoj tvorevini živim. Ne znam mogu li ovu jad državu nazivati i banana državom ? Političari i politika su ovu jad tvorevinu zagadili do bola. Da li će se ovaj jadni sitnobezubi puk ikada pobuniti i doći do pameti ? Prestrašno.

VL
Avatar Dameanu
Dameanu
08:05 04.05.2016.

Ma strasno! isto tako dobije prodavacica ako ne dojde na posao.

VL
AB
abendblatt
17:45 03.05.2016.

Tako je, taj se zakon mora izglasat, pa nek dobiju koliko rade, nije problem uvesti tocne kontrole dolaska u Sabor, ko u poduzecima, danas elektronika radi cuda, svaka sekunda ce biti registrirana, pa da vidimo hoce li saborske klupe zjapiti prazne kad Sabor zasjeda.

VL
DU
Deleted user
18:49 03.05.2016.

Već se uvelike govori kako će se na jesen napraviti ovo, dogoditi ono, uvest ćemo ovo, i tako dalje..Gospodi hrvatskom plemstvu je već počelo ljeto, treba se odmoriti od puste prenapregnutosti u zadnja tri mjeseca, koliko već (tek) sjede u foteljčinama..Nije lako provariti sve te puste benificije..Eh...

VL
DO
doktorica
21:48 03.05.2016.

pravi domoljubi

VL
Avatar bodavica
bodavica
17:47 03.05.2016.

ovo je čista hrvatska Demagogija i laž hrvatskih tirana koji vladaju i gniječe hrvatski narod po svim pitanjima života dok je njihovim šupcima izvrsno

VL
RI
rikavac
17:31 03.05.2016.

Akademik pametni naveo primjer Svicarske kako,zasjeda 4 puta godisnje. Jest al je to svicarska jedna od naj bogatiji zemalja nema potrebe vise zasjedat kad sve funkcionira kad su bogate rade svi,kad je drzava uredjena.Sta mislite koliko bi bogata bila da,zasjedaju,kao,nasi.Nasii non stop,zasjedaju mijenjaju,zakone mijenjaju pomocnike ministre a svaki dan siromasniji i siromasniji.Naj veca je usteda kad vi nebi zasjedali nikako,kad nebi imali zamjenike i pomocnike vozace i sve,privilegije da se uvede kao u Latviji Estoniji zasjedanje video linkom i telefonski izglasa se zakon i svako svojim,poslom do sljedeceg zasjedanja eto ustede ali ovdje je problem stranacki uhljeba sta snjima kako njih rijesit.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.