Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krstarenje Crvenim morem

VIDEO Zastrašujuća snimka: Zapalio se brod pun turista, za trojicom se traga

Screenshoot
11.06.2023.
u 18:36

Turisti su brodom bili na ronilačkom krstarenju koji je isplovio iz luke Port Ghalib 6. lipnja, a trebao se vratiti u nedjelju,

Za vrijeme krstarenja u blizini obale Marsa Alam u Crvenom moru, zapalio se turistički brod Hurricane. Do požara na brodu došlo je oko 6:30 sati u nedjelju, a pretpostavlja se da je razlog električni kvar.

Turisti su brodom bili na ronilačkom krstarenju koji je isplovio iz luke Port Ghalib 6. lipnja, a trebao se vratiti u nedjelju, prenosi BBC. Na brodu se nalazilo 15 britanskih putnika, deset članove posade te dva vodiča. Ukupno 24 osobe su spašene, uključujući 12 Britanaca. Za trojicom Britanaca se još traga, a svi spašeni su dobro, navode lokalne vlasti.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Druga od ukupno šest brodica Hitne usidrena u Zadru: 'Možemo biti ponosni na naša postignuća'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije