Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJNAPETIJE OD 1973.

Biden mora smiriti strasti: Zastrašujuća bomba može eksplodirati svakog trenutka

30.01.2024.
u 21:57

Izraelski radikalni ministar Ben-Gvir zaprijetio je premijeru Netanyahuu da bi "neoprezni sporazum" s Hamasom o razmjeni talaca i zarobljenika doveo do pada vlade

Komentara 13

Avatar Barbie*
Barbie*
22:27 30.01.2024.

Kako volim ove bombastične naslove 💣

AK
Aka
01:10 31.01.2024.

Mene najviše straši da tako star čovjek se prima oružja i rata kao rješenja? Diplomacije više nema, a o autoritetima niko ne priča odavno, valjda od smti Pape Pavla II. Ili odTite? Zak da jednom Putinu i Bliskom istoku koji je nekada spadao pod nesvrstane nema ko parirati. Tito ih je ljepo uočio i stvorio taj treći blok. Svi samo o ratu, niko o miru. Meni je to bespametno, dokaz da ljudi više nisu kreativni mislioci koji donose produktivna i napredna rješenja bez destrukcija.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
06:18 31.01.2024.

kada nasa JNA kmarila preodjevena u hr generale vodi vojsku, ishod je poznat. 1995 s kontra predznakom (lose po nas !)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije