Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Zastoji prometa na autocesti od Novske do Nove Gradiške

Razminiranje traje od 9 do 18 sati. Promet se odvija prvih 20 minuta svakog punog sata, a 40 minuta vozila su zaustavljena ispred zone radova na dionici Novska – Okučani
27. rujna 2012. u 12:01 2 komentara 19 prikaza
zastoj,autoput (1)
Foto: Željko Gašparović/VLM
Pogledajte galeriju 1/3

Od ponedjeljka, zbog radova na razminiranju uz autocestu A3, na dionici Novska – Okučani – Nova Gradiška, na snazi je privremena regulacija prometa.

Razminiranje traje od 9 do 18 sati. Promet se odvija prvih 20 minuta svakog punog sata, a 40 minuta vozila su zaustavljena ispred zone radova na dionici Novska – Okučani, dok se u zoni čvora Okučani, uključujući naplatnu postaju Okučani, i čvora Nova Gradiška promet odvija od 30. do 50. minute svakog punog sata.

Idućih 40 minuta vozila su zaustavljena ispred zone radova. Privremena regulacija prometa bit će postavljena u oba smjera. Zbog radova kod čvora Novska, Okučani i Nova Gradiška stvaraju se veće kolone vozila. Prometna policija dodatno regulira promet.

Potres koji je pogodio Zagreb uzrokovao veliku štetu u Đorđićevoj ulici
10 PITANJA O POTRESIMA
Što znači kad je dva dana mirno, a onda cijelu noć tutnje mali potresi?
Imunitet – snaga svakog organizma
PROMO
Imunitet – snaga svakog organizma
  • mlijeko:

    Koja gužva. Svima koji putuju preporučam da izađu u Novskoj ili u Lužanima i da nastave lokalnim cestama. Jedna traka je mogla uvijek biti puštena u promet, jer zbog čega rade razminiranje sa obe strane autoceste ?!!!!

  • danijeluskoci:

    kolika je sada cestarina